Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Καταλαβαίνετε τι κάναμε χθες ρε παιδιά;;; Δε σταματάμε, μόλις αρχίσαμε!!!

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου σηκώθηκε επιτέλους από τον καναπέ του και βγήκε στους δρόμους! Κάποιοι γράφουν ότι στην Αθήνα ήταν 35.000 κόσμος, κάποιοι πάνω από 40.000, κάποιοι 50.000.

Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να περάσαν από τον Λευκό Πύργο συνολικά περίπου 10.000 άνθρωποι, ενώ...
...και σε πολλές ακόμα πόλεις (σχεδόν όλες τις πρωτεύουσες νομών) βγήκε κόσμος στην πλατεία. Πρόκειται πιθανότατα για τις μεγαλύτερεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μετά το Πολυτεχνείο, αν εξαιρέσεις τις συγκεντρώσεις για το Μακεδονικό και για τις ταυτότητες! Πρόκειται πάντως σίγουρα για τη μεγαλύτερη αγανάκτηση μετά το Πολυτεχνείο...

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, κάθε κομματικού χώρου, κάθε ομαδικής προτίμησης, κάθε φύλου και κοινωνικού επιπέδου βγήκαν για να κερδίσουν το αυτονόητο, να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους!

Αποδείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Όσοι πήγαν νιώσαν μια χαρά, που όσοι συνειδητά ή από ωχαδερφισμό δεν πήγαν δε θα καταλάβουν ποτέ! Νιώσαν σαν τον καταπιεσμένο ραγιά που επιτέλους βρήκε το θάρρος και άνοιξε το στόμα του. Νιώσαν περήφανοι, αξιοπρεπείς, μαχητές και χρήσιμοι στην κοινωνία τους. Νιώσαν ότι επιτέλους βοηθάν την πατρίδα τους,την Ελλάδα! Νιώσαν ότι ΑΥΤΟΙ, μόνοι τους, θα αλλάξουν τα πράγματα. Νιώσαν ότι ξεκίνησαν να γράφουν ιστορία! Και λέω ξεκίνησαν, γιατί μόλις αρχίσαμε!

Η μιζέρια μερικών, το κουκούλωμα των ΜΜΕ (που δεν έχουν σήμερα πρωτοσέλιδα τη διαμαρτυρία 50.000 Ελλήνων οι ξεφτιλισμένοι, οι προδότες, οι παραδόπιστοι...), κάτι κυβερνητικά παπαγαλάκια στα blogs, κάτι ελεεινές αφίσες που κυκλοφόρησαν και όλα τα υπόλοιπα δε μας ενδιαφέρουν! Εμείς κοιτάμε μόνο το στόχο μας και δεν παίρνουμε τα μάτια μας από εκεί! Όπως μπορεί ο καθένας ας συνεισφέρει...

Θα θυσιάσουμε μερικές μέρες, μια βδομάδα, άντε 1-2 μήνες το πολύ! Τα οφέλη θα τα συναντάμε έχρι να πεθάνουμε! Και θα έχουμε και κάτι όμορφο να διηγηθούμε στα παιδιά μας... Είμαστε ΟΛΟΙ αδέρφια!!!

vouliazoume.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια: