Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Εντοπίστηκε το φροντιστήριο που διέρρευσε λύσεις στις πανελλαδικές!

H σαπίλα στη χώρα μας έχει εξαπλωθεί παντού...

Στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκεται το κινητό του μαθητή, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη στις 10:04 το πρωί, ενώ εξεταζόταν...
...στο μάθημα της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων», έλαβε μέσω μηνύματος από καθηγητή φροντιστηρίου τις λύσεις για την πρώτη ερώτηση των θεμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λυκειάρχης σχολείου του Γαλατσίου «έπιασε στα πράσα» τον μαθητή στις τουαλέτες να διαβάζει τις απαντήσεις της πρώτης ερώτησης, που συγκεκριμένα ανήκε στην κατηγορία πολλαπλών επιλογών (σωστό-λάθος). Ο ήχος του μηνύματος ήταν αυτός που παρακίνησε τον λυκειάρχη να ανοίξει την πόρτα και να πιάσει επ' αυτοφώρω τον μαθητή.

Στη συνέχειαμηδενίστηκε η κόλλα του εξεταζόμενου και κατασχέθηκε το κινητό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εντοπιστεί το φροντιστήριο που διένειμε τις απαντήσεις στον συγκεκριμένο μαθητή, ενώ υπάρχουν ακόμη οκτώ περιπτώσεις μαθητών που έλαβαν sms από τον ίδιο καθηγητή του φροντιστηρίου.

Το Υπουργείο Παιδείας αναμένει το ηλεκτρονικό αποτύπωμα, ώστε να κινήσει τις διαδικασίες, ενώ η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράϊκου, διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: