Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Απίστευτη επιβίωση ενός σκύλου!!

Την πυροβόλησαν 40 φορές στο κεφάλι, την έδεσαν και την έθαψαν ζωντανή! Κι όμως η “Σταρ”, η σκυλίτσα που υπέμεινε όλα αυτά τα βασανιστήρια, έζησε. Αν αυτή η περίπτωση δεν είναι η μεγαλύτερη κτηνωδία όλων των εποχών, δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, τι είναι ικανοί να κάνουν οι “άνθρωποι” στα ζώα.


Την κακοποιημένη σκυλίτσα ανακάλυψαν εργαζόμενοι σε κέντρο προστασίας ζώων, στη Μάλτα, όταν...
...κατά τη διάρκεια έρευνας για άλλο περιστατικό, άκουσαν το κλάμα της.

Αυτό που αντίκρισαν, ξεπερνούσε κάθε φαντασία… Η Σταρ, όπως την ονόμασαν οι διασώστες της, ήταν θαμμένη μέχρι τη μουσούδα της, μέσα στη λάσπη.

Το χειρότερο όμως δεν το είχαν δει ακόμη…
Απίστευτη επιβίωση ενός σκύλου (3)
Μόλις την απελευθέρωσαν, διαπίστωσαν, ότι και τα τέσσερα άκρα της ήταν δεμένα μεταξύ τους σφιχτά με σκοινί, ενώ είχε δεχθεί 40 πυροβολισμούς με αεροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με την “Daily Mail”, oι γιατροί του κέντρου, όπου μεταφέρθηκε, αφαίρεσαν 40 σβόλους από το κεφάλι της και πραγματοποίησαν άμεσα επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση.

Σημειώνεται ότι στη Μάλτα, σύμφωνα με τη νομοθεσία, η αυστηρότερη ποινή για το έγκλημα της κακοποίησης ζώου, ισοδυναμεί με φυλάκιση ενός έτους ή με χρηματικό πρόστιμο, που δεν ξεπερνά τις 46.500 ευρώ.

Φιλόζωοι πραγματοποιούν σιωπηλή διαδήλωση διαμαρτυρίας στη Βαλέτα, την επόμενη εβδομάδα, ενώ ήδη έχουν δημιουργηθεί πολλές σελίδες στο facebook, η πιο “δημοφιλής” από τις οποίες αριθμεί περισσότερους από 7.000 φίλους.

Περισσότεροι από 1.000 πολίτες της χώρας έχουν ήδη υπογράψει αίτημα για τη σύλληψη των δραστών, ενώ ιδιοκτήτης τοπικού χρυσοχοείου προσφέρει το ποσό των 250 ευρώ, σε όποιον παράσχει χρήσιμες πληροφορίες για τον εντοπισμό τους.
Απίστευτη επιβίωση ενός σκύλου (1)
Η ιστορία της Σταρ ξεπέρασε εδαφικά σύνορα, συγκινώντας ανθρώπους από κάθε μέρος της γης, που έστειλαν από γράμματα μέχρι κουβέρτες.

Η σκυλίτσα, μετά την ασύλληπτη περιπέτειά της, βιώνει τώρα κάθε δυνατή εκδήλωση αγάπης, ενώ ήδη 20 οικογένειες έχουν εκφράσει την επιθυμία να την υιοθετήσουν, ωστόσο, τα τραύματά της δεν επιτρέπουν ακόμη τη μετακίνησή της εκτός του κέντρου, όπου φιλοξενείται.


The worst case of animal cruelty ever by Miss-Jessy-Lays

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: