Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Μέγα πλήθος και επεισόδια στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΟΦΗ!

Δυναμικό παρών έδωσαν 5.000 οπαδοί του ΟΦΗ στο συλλαλητήριο της Δευτέρας (30/05) στο κέντρο του Ηρακλείου και την πορεία που ακολούθησε στους δρόμους της πόλης.

Οι "Ομιλίτες" διαδήλωσαν μαζικά για τα δίκαια της Κρητικής ομάδας και ενάντια στη μεταχείριση της οποίας τυγχάνει από τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές και πολιτικές Αρχές. Αυτή την φορά, πάντως, από την κινητοποίηση των οπαδών του ΟΦΗ δεν έλειψαν τα επεισόδια.

Στόχος μερίδας των διαδηλωτών έγιναν...
...τα κτήρια όπου στεγάζονται δημόσιες υπηρεσίες και συγκεκριμένα το δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου και η Α' ΔΟΥ, τα οποία υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών. Από τη δράση των ΜΑΤ τραυματίστηκε μια -άσχετη με την κινητοποίηση- κοπέλα η οποία διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο! Το γεγονός πυροδότησε την αντίδραση των συγκεντρωμένων οι οποίοι απάντησαν με πετροπόλεμο στους αστυνομικούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της πορείας τους στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, οι οπαδοί του ΟΦΗ διασταυρώθηκαν με τους "Αγανακτισμένους" που διαδήλωναν για έκτη συνεχόμενη μέρα κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Τα δυο μπλοκ διαδηλωτών αντάλλαξαν χειροκροτήματα αλληλεγγύης.

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: