Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

«Στα κάγκελα» για το βίντεο του Στρος Καν!

Η σφοδρή αντιπαράθεση μεταφέρθηκε και στη Βουλή

Σοβαρές πολιτικές αναταράξεις συνεχίζει να προκαλεί το περιβόητο βίντεο με τις δηλώσεις του Ντομινίκ Στρος Καν για την προσφυγή της χώρας στο μνημόνιο.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε λόγο για...
...πολιτική δολιότητα και αναφέρθηκε σε μία σειρά παλινωδίες «που έφεραν την χώρα στο χείλος του γκρεμού, με αποτέλεσμα το δίλημμα να είναι θάνατος ή κώμα».

Επανέλαβε μάλιστα τη θέση του ΛΑ.Ο.Σ. για προσφυγή στις κάλπες υποστηρίζοντας ότι «όσο πιο γρήγορα φύγει αυτή η κυβέρνηση, τόσο καλύτερα για τον τόπο».

Κατά της κυβέρνησης αλλά και του Γιώργου Παπανδρέου προσωπικά έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας. Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «δεν είναι τελικά το καλό παιδί που δεν καταλαβαίνει και πολλά, αλλά είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να φτωχύνει τον ελληνικό λαό και να εξυπηρετήσει το μεγάλο κεφάλαιο και τα υπερατλαντικά συμφέροντα».

Και πρόσθεσε: «Η κυβέρνησή σας είναι καταστροφική και επικίνδυνη και όσο πιο γρήγορα φύγετε, τόσο καλύτερα».
«Ο πρωθυπουργός συνελήφθη ψευδόμενος», σχολίασε ο Μ. Κεφαλογιάννης της ΝΔ, ενώ από το ΚΚΕ ο κ. Σπύρος Χαλβατζής υποστήριξε ότι «κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό όσοι τώρα κάνουν ότι ξαφνιάζονται από τις αποκαλύψεις. Το ΚΚΕ δεν ξαφνιάζεται από τα δημοσιεύματα σχετικά με τις δηλώσεις, συνεντεύξεις ή ακριτομυθίες των εκπροσώπων των διεθνών οργανισμών, όπως είναι ο Στρος Καν. Το ΚΚΕ είχε έγκαιρα μιλήσει για όλα αυτά».

Απαντώντας εκ μέρους της κυβέρνησης στις βολές της αντιπολίτευσης ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης χαρακτήρισε υποχρέωση του πρωθυπουργού να κάνει επαφές με τους ξένους εταίρους προκειμένου να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο ενώ επανέλαβε ότι τίποτα δεν έγινε εν κρυπτώ, αφού ο πρωθυπουργός είχε μιλήσει για τις επαφές του με τον Ντομινίκ Στρος Καν ήδη από το 2009.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: