Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Εγκαινιάστηκε το Μουσείο της Εθνικής!

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος «Γαλανόλευκος Φάρος» εγκαινίασε χθες το απόγευμα (Τετάρτη 25/05) στο λιμάνι των Χανίων το Μουσείο της Εθνικής ομάδας, όπου έδωσαν το παρόν ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Το Μουσείο περιλαμβάνει σπάνια εκθέματα, φανέλες, υπογραφές, κύπελλα και άλλα αντικείμενα, που έχουν τη δική τους Ιστορία για την Εθνική μας ομάδα.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία εκατοντάδων φίλων της Εθνικής ομάδας και τιμήθηκαν...
...ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Μαλισιώβας (ΝΕΤ), Σπύρος Μπούλης (Sport-fm Πάτρας) και ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης και ο Περικλής Βασιλάκης (σύμβουλος του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη.

Εντύπωση προκάλεσε η ομιλία του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος παρέθεσε το επίτευγμα της ομάδας του EURO 2004 ως παράδειγμα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρας μας σήμερα. «Στο EURO του 2004 ήμασταν ενωμένοι σαν μία γροθιά και φτάσαμε στην κορυφή, αποδεικνύοντας το μεγαλείο της ψυχής του Έλληνα. Δουλέψαμε σκληρά και οργανωμένα και ανταμειφθήκαμε. Στις δύσκολες στιγμές που ζούμε σήμερα, πρέπει όλοι μαζί να ενωθούμε και θα βγούμε νικητές και από αυτή τη μάχη», δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης από την πλευρά του, τόνισε ότι ήταν τιμή του που ήταν μέλος της ομάδας το 2004, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του. «Ήταν μεγάλη μου τιμή που ήμουν μέλος της ομάδας του 2004. Μπράβο στα παιδιά του Φάρου, που δημιούργησαν έναν εκπληκτικό χώρο. Οι οπαδοί της Εθνικής μας βοηθάνε πάρα πολύ στους αγώνες. Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ήμουν άτυχος και έχασα τη θέση μου στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική λόγω των τραυματισμών. Τώρα μπορώ να επανέλθω δυναμικά στο γήπεδο και στην Εθνική», ήταν οι δηλώσεις του διεθνή άσου.

Αμφότεροι οι παίκτες δήλωσαν ότι με υπομονή και σκληρή δουλειά η Εθνική ομάδα θα δώσει το παρόν στα τελικά του EURO 2012 στην Ουκρανία, πριν ξεκινήσουν να μοιράζουν αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές τους!

Το βράδυ ο Γαλανόλευκος Φάρος παρέθεσε δείπνο στους καλεσμένους του στο λιμάνι, όπου παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος της πόλης Μανώλης Σκουλάκης και όλοι έδωσαν ραντεβού για το επόμενο Σάββατο (04/06) στην Αθήνα για την αναμέτρηση με την Μάλτα.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: