Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Πέντε χιλιάδες διαδηλωτές έξω από τη Βουλή τώρα !!!

Φωνή λαού, οργή Θεού !


Το ΠΑΜΕ διαδηλώνει κατά των νέων μέτρων. Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο. Δείτε βίντεο και φώτο από τη μεγάλη συγκέντρωση. Το άλλο Σάββατο θα πάρουν τη σκυτάλη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Έξω...

...από τη Βουλή βρίσκεται στη μία το μεσημέρι η μεγάλη πορεία του ΠΑΜΕ κατά των μέτρων της κυβέρνησης, στην οποία υπολογίζεται ότι συμμετέχουν πάνω από 5.000 κόσμος.

Κλειστές είναι την ίδια ώρα οι οδοί γύρω από το Σύνταγμα ενώ κλούβες έχουν παραταχθεί στη Βασιλίσσης Σοφίας ώστε η πορεία να περιοριστεί μέχρι εκεί. Κλειστοί είναι και άλλοι δρόμοι στο κέντρο.



Το άλλο Σάββατο συλλαλητήριο έχουν οργανώσει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. 

Στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, χαρακτηρίζει τα νέα μέτρα "άδικα, ανισομερή και αναποτελεσματικά, συνέχεια της συνταγής ενός αποτυχημένου μνημονίου, που κινούνται στον ίδιο φαύλο κύκλο διεύρυνσης του χρέους και του ελλείμματος βυθίζοντας τη χώρα σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση".

Αντίστοιχα η ΑΔΕΔΥ της οποίας η Εκτελεστική Επιτροπή συνεδρίασε σήμερα υποστηρίζει, ότι οι αυξήσεις των φόρων οι ιδιωτικοποιήσεις οι απολύσεις ο περιορισμός ασφαλιστικών δικαιωμάτων, θα οδηγήσουν σε μείωση του βιοτικού επιπέδου τουλάχιστον κατά 20% και την οικονομία σε νέα αδιέξοδα.


Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: