Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Μπέρδεψε τα καλώδια και κινδύνευσε να καεί ζωντανός!

Ακόμη και την ίδια τους τη ζωή διακινδυνεύουν οι «κυνηγοί του χαλκού»

Ακόμη και την ίδια τους την ζωή διακινδυνεύουν οι «κυνηγοί του χαλκού» στην προσπάθειά τους να λεηλατήσουν δημόσια περιουσία για να εξασφαλίσουν «μεροκάματο» πουλώντας το περιεχόμενο των καλωδίων. Ένας από αυτούς, προκάλεσε έκρηξη καθώς...
...έκοβε τα καλώδια της ΔΕΗ στην Κω, αλλά στάθηκε τυχερός και δεν έγινε… κάρβουνο!

Η απόπειρα έγινε στην περιοχή Πυλί, όπου ο άγνωστος δράστης είχε ανεβεί σε μια κολόνα της ΔΕΗ για να κόψει τμήματα των καλωδίων. Φαίνεται, όμως, ότι… μπέρδεψε τα καλώδια και, αντί για εκείνο που δεν είχε τάση, έκοψε το καλώδιο από το οποίο περνούσε ρεύμα και μάλιστα υψηλής τάσης! Η κοπή προκάλεσε έκρηξη και φωτιά που, ευτυχώς, δεν επεκτάθηκε στην δασώδη περιοχή, αλλά ο δράστης δεν έπαθε το παραμικρό! Μάλιστα, συνέχισε να… κόβει απτόητος τα καλώδια!

*** Τα διάφορα είδη δώρων και μπιζού που διέθετε ένα ανθοπωλείο στο Τζερμιάδο Λασιθίου είχαν βάλει στο μάτι άγνωστοι κακοποιοί και έκαναν ολόκληρο… ριφιφί για να τα αποκτήσουν! Οι δράστες διέρρηξαν μια παρακείμενη αποθήκη και άνοιξαν τρύπα στο μεσότοιχο, από την οποία εισέβαλαν στο εσωτερικό του καταστήματος και άρπαξαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους.

protothema.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: