Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Σοκάρει η αναφορά του ντετέκτιβ για τον Στρος Καν!...

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη γύρω από το τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη νύχτα στο Sofitel στη Νέα Υόρκη. Νύχτα που έμελε όχι μόνο να αποκαθηλώσει έναν από τους ισχυρότερους άνδρες του κόσμου αλλά......και που θα τον οδηγούσε σε έναν κόσμο που ο ίδιος ουδέποτε θα μπορούσε να έχει φανταστεί.

Μετά τη συνέντευξη του αδελφού της καμαριέρας, για απόπειρα βιασμού κατά της οποίας κατηγορείται ο Ντομινίκ Στρος Καν, έρχεται στο φως μέσα από blogs που κινούνται στις παρυφές των Financial Times η ακριβής αναφορά του ντετέκτιβ Στήβεν Λέιν του αστυνομικού τμήματος του Μανχάταν, η οποία ουσιαστικά και προσδιορίζει όλο το κατηγορητήριο που βαραίνει τον επικεφαλής του ΔΝΤ και το οποίο, σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, θα μπορούσε να τον οδηγήσει ακόμη και σε φυλάκιση διάρκειας 20 ετών!

Πρόκειται για το επίσημο δικόγραφο από το Ποινικό Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, βάσει της κατάθεσης της καταγγέλλουσας καμαριέρας στους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Σύμφωνα με αυτό, ο ντετέκτιβ Στίβεν Λέιν του αστυνομικού τμήματος του Μανχάταν επισημαίνει ότι στις 12 το μεσημέρι ο εναγόμενος Ντομινίκ Στρος Καν ετών 62 διέπραξε τα ακόλουθα:

1. Σεξουαλική παρενόχληση, πρώτου βαθμού

2. Απόπειρα Βιασμού, πρώτου βαθμού


3. Σεξουαλική κακοποίηση, πρώτου βαθμού


4. Παράνομη κράτηση (ομηρία), 2ου βαθμού-θα κριθεί με βάσει δείγματα DNA- από την αντίσταση


5. Σεξουαλική κακοποίηση 3ου βαθμου-θα κριθεί με βάσει δείγματα DNA- από την αντίσταση

6. Ανεπιθύμητη διείσδυση τρίτου βαθμού-θα κριθεί με βάσει δείγματα DNA- από την αντίσταση
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο κατηγορούμενος ανάγκασε την καμαριέρα σε βίαιο στοματικό και πρωκτικό έρωτα, ενώ παράλληλα την έδεσε και την εξανάγκασε στην πράξη.


Είναι δε χαρακτηριστικό ότι με βάση τα πρώτα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις εξετάσεις DNA του Στρος Καν, οι δικηγόροι του έχουν αλλάξει υπερασπιστική γραμμή, υποστηρίζοντας πως ό, τι έγινε εκείνο το βράδυ στη Νέα Υόρκη, έγινε με τη συναίνεση της καμαριέρας, φωτογραφία της οποίας έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί πως όντως πρόκειται για τη συγκεκριμένη γυναίκα…

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: