Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΜΑΤ και από την Αθήνα για τον αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννενα!

Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ σήμερα στο Ηράκλειο, όπου στις 5:15 το απόγευμα, ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί στο Γεντί Κουλέ τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ένα παιχνίδι, χωρίς μεγάλη βαθμολογική αξία κυρίως για την ομάδα των φιλοξενούμενων, αφού...
...ήδη έχει ήδη πάρει το εισιτήριο για την Σουπερ Λίγκα, ενώ η ομάδα των κρητικών, 8α κυνηγήσει την νίκη.

Μία νίκη, που θα επιτρέψει στον ΟΦΗ να μπει με πλεονέκτημα στα play - off. Το Ηράκλειο θυμίζει από χθες -οπότε και έφτασε η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννενα, κάτω από άκρα μυστικότητα- σαν οχυρωμένο φρούριο, αφού τις δύο ομάδες χωρίζει μία διαμάχη, που ξεκίνησε στα μπαράζ, το 2001, στην ρόδο.

Ένα παιχνίδι, που συνδυάστηκε με τον υποβιβασμό των Ηπειρωτών, αλλά και τον τραυματισμό φιλάθλων του Πας Γιάννενα.

Η διαμάχη συνεχίστηκε τον Γενάρη, στα Γιάννενα, με τον τραυματισμό του Κρητικού τερματοφύλακα, Βεζυρίδη, από οπαδό του Πας Γιάννενα, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα.

Αν και η διοίκηση και οι Οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ απευθύνουν έκκληση στους φιλάθλους της Κρητικής ΠΑΕ να μην σημειωθούν ευτράπελα, η αστυνομική δ/νση Ηρακλείου έχει λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας τόσο εντός του γηπέδου "Θ.Βαρδινογιάννης" όσο και σε κά8ε γωνιά της πόλης.

Ιδιαίτερη βαρύτητα, ωστόσο, θα δοθεί στην διαδρομή που θα ακολουθήσει η αποστολή της ομάδας του Πας Γιάννενα, από το ξενοδοχείο, το οποίο παραμένει κρυφό από την αστυνομία(πληροφορίες του flashnews θέλουν την φιλοξενούμενη ομάδα να βρίσκεται από 8ες το βράδυ σε ξενοδοχείο, εκτός του κλεινόν άστυ) προς το Γεντί Κουλέ.

'Ηδη από χθες, βρίσκονται στο Ηράκλειο 2 διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αθήνα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις από το Ηράκλειο θα ενισχυθούν από διμοιρίες των Χανίων, του Ρεθύμνου και του Λασιθίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας 8α διεξαχθεί στις 17:15, στο "Θ. Βαρδινογιάννης" αν και η αστυνομία είχε ζητήσει να γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο, για ευνόητους λόγους.













tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: