Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Άρχισε ο τελικός της Eurovision...

Συνολικά 25 χώρες θα λάβουν μέρος στον 56ο διαγωνισμό της Eurovision και τον μεγάλο τελικό που άρχισε...
...στις 22:00 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και λίγο μετά τα μεσάνυχτα θα γνωρίζουμε τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού. 

Ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike θα δώσουν για ακόμη μία φορά τον καλύτερό τους εαυτό, προκαλώντας τους Ευρωπαίους να «παρακολουθήσουν τον χορό τους».

Την Παρασκευή το βράδυ οι διοργανωτές και οι 25 συμμετέχοντες έκαναν δύο γενικές πρόβες, ενώ η τελευταία έχει προγραμματισθεί για σήμερα το μεσημέρι.
 
Ύστερα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε έπειτα από την ολοκλήρωση των δύο ημιτελικών, η σειρά εμφάνισης των διαγωνιζομένων για τον τελικό είναι η εξής:
 
01. Φιλανδία
02. Βοσνία - Ερζεγοβίνη
03. Δανία
04. Λιθουανία
05. Ουγγαρία
06. Ιρλανδία
07. Ελβετία
08. Εσθονία
09. Ελλάδα
10. Ρωσία
11. Γαλλία
12. Ιταλία
13. Ελβετία
14. Βρετανία
15. Μολδαβία
16. Γερμανία
17. Ρουμάνια
18. Αυστρία
19. Αζερμπαϊτζάν
20. Σλοβενία
21. Ισλανδία
22. Ισπανία
23. Ουκρανία
24. Σερβία
25. Γεωργία
 
Τρόποι για να ψηφίσει το κοινό:
Από σταθερό τηλέφωνο αλλά και με γραπτό μήνυμα από κινητό τηλέφωνο μπορούν να ψηφίσουν οι τηλεθεατές τη βραδιά του τελικού, στον οποίο διαγωνίζεται η φετινή συμμετοχή της ΕΡΤ «Watch My Dance». 
 
Οι γραμμές για την ψηφοφορία και στον τελικό θα ανοίξουν με την παρουσίαση του πρώτου τραγουδιού και θα κλείσουν περίπου 15 λεπτά μετά την παρουσίαση και του τελευταίου τραγουδιού.  
 
Με αισιοδοξία ολοκληρώνονται αυτήν την ώρα και οι τελευταίες λεπτομέρειες της ελληνικής αποστολής για την εμφάνιση στον αυριανό τελικό της Eurovision. Ένα πάντως είναι σίγουρο πως, μετά την επιτυχή εμφάνιση των Λούκα Γιώρκα feat. Stereo Mike, που ερμήνευσαν το «Watch My dance» στον πρώτο ημιτελικό και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό, το κοινό θα παραμείνει καθηλωμένο στους τηλεοπτικούς δέκτες, μεταδίδοντας θετική ενέργεια για μια καλή θέση στην κατάταξη του πανευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού.
 
filoksenos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: