Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

12.000 ευρώ για 15 ποδήλατα από το δήμο Αθηναίων!!!

Τι ποδήλατα ήταν ρε παιδιά;  Με τούρμπο;;;


Συνολικά 12.000 ευρώ θα ξοδέψει ο Δήμος Αθηναίων για την προμήθεια 15 ποδηλάτων για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών της Δημοτικής αστυνομίας...

Όσοι ασχολούνται με ποδήλατα, αλλά και ένας που δεν έχει και τόσες γνώσεις, μπορεί να αντιληφθεί ότι...
...800 περίπου ευρώ για ένα ποδήλατο είναι πάρα πολλά, ειδικά σε εποχές σαν αυτές που διανύουμε, όπου το κάθε ευρώ είναι σημαντικό.

Για την αγορά ενός καλού και αξιόπιστου ποδηλάτου αρκούν 250, άντε το πολύ 350 ευρώ, όχι όμως 800. Ακόμη και αν η απόφαση αφορούσε και σε πρόσθετο εξοπλισμό (κράνος, ειδικά ρούχα κλπ), τα 800 ευρώ είναι επίσης πολλά.

clopypaste.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω τον Δήμο, γιατι το κράτος μ εχει αηδιάσει ήδη αρκετά, οφείλω να πω οτι ο φίλος παραπάνω κάνει λάθος γιατί προφανώς δε γνωρίζει. Ένα καλό ποδήλατο είναι αυτό που είναι γερής κατασκευής, αντέχει βάρος και κραδασμούς,έχει πολύ καλά φρένα και είναι όσο το δυνατόν ελαφρύτερο. τα ποδήλατα της τάξης των 300 ευρώ δεν τα πληρούν όλα αυτά σε καμμία περίπτωση. Το οτι η αγορά 15 καλών ποδηλάτων (των οποίων η χρήση θα είναι και καθημερινή) και ο εξοπλισμός τους κοστίσαν 12.000 € δεν μου φαίνεται καθόλου υπερβολική. Το υπερβολικό είναι οτι τώρα εν οψη κρίσης και οικονομικών δυσκολιών ο Δήμος αποφάσισε να κάνει την κίνηση αυτή.