Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Σοκ: Αιχμάλωτη για 18 χρόνια (!), απέκτησε δύο παιδιά με τον απαγωγέα της!!!

Λύνει τη σιωπή της η Τζέισι Ντιούγκαρντ

Ήταν μόλις 11 χρονών η Τζέισι Ντιούγκαρντ όταν απήχθη από τον Φίλιπ και τη Νάνσι Γκαρίντο. Την κράτησαν αιχμάλωτη για 18 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων...
...βιάστηκε και κακοποιήθηκε και απέκτησε δύο κόρες με τον απαγωγέα της.

Τον Ιούλιο η 31χρονη σήμερα Τζέισι, που εντοπίστηκε και απελευθερώθηκε το καλοκαίρι του 2009, θα μιλήσει για πρώτη φορά για την απίστευτη περιπέτειά της στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Λίγες ημέρες αργότερα είναι προγραμματισμένη και η κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της με τίτλο «A Stolen Life» («Μια Κλεμμένη Ζωή»). Η Τζέισι Ντιούγκαρντ θα μιλήσει για την ιστορία της αιχμαλωσίας της και για την επανένωση με την οικογένειά της, επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ABC.

Οι απαγωγείς της, Φίλιπ και Νάνσι Γκαρίντο καταδικάστηκαν την περασμένη εβδομάδα σε ισόβια, αφού παραδέχτηκαν την ενοχή τους για τις κατηγορίες της απαγωγής και της σεξουαλικής κακοποίησης.

Το πιο φοβερό είναι πως το κορίτσι ζούσε επί σχεδόν δύο δεκαετίες σε ένα παράπηγμα στην πίσω αυλή του ζευγαριού, σχεδόν σε κοινή θέα... Εντοπίστηκε το 2009 όταν ένας αστυνομικός θεώρησε ύποπτες τις κινήσεις του Γκαρίντο. Σήμερα ζει σε τοποθεσία που κρατείται μυστική με τις δύο κόρες της.







sarotiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: