Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Χούλιγκανς επιτέθηκαν σε 21χρονο Ρεθυμνιώτη!

Ένας 21χρονος από το Ρέθυμνο, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από χούλιγκανς την περασμένη Κυριακή, μετά το πέρας του αγώνα μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού.

O νεαρός γύρω στις 1:30 τα μεσάνυχτα βρέθηκε στο μετρό του Αγίου Δημητρίου, προκειμένου να πάρει ταξί από πιάτσα που λειτουργεί εκεί κοντά.

Ενώ βρίσκονταν λίγα μέτρα πιο μακριά από την πιάτσα των ταξί...
...μια ομάδα από περίπου 30 μηχανάκια, τον περικύκλωσαν και προτάσσοντάς του διάφορα αντικείμενα όπως λοστούς, αλυσίδες κτλ, του ζητούσαν το κινητό και τα λεφτά του.

Ο 21χρονος, αρνήθηκε να υποκύψει στις απειλές των χούλιγκανς και τότε αυτοί άρχισαν να τον χτυπούν αρχικά με κράνη και γκλοπ ενώ στη συνέχεια βγήκαν και τα μαχαίρια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νεαρός δέχτηκε 2 μαχαιριές  δίπλα από τη μηριαία αρτηρία ενώ για να γλιτώσει κατάφερε και μπήκε σε ένα ταξί, όπου και "ταμπουρώθηκε" στο πίσω κάθισμα.

Εκείνη την ώρα στο σημείο έφτασε μια ομάδα ΔΙΑΣ,  οπότε και τα μηχανάκια εξαφανίστηκαν χωρίς ωστόσο κανείς από τους επίδοξους ληστές - χούλιγκανς να συλληφθεί. Ο 21χρονος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου τα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

rethemnonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: