Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Τα πέταξαν όλα οι ποδηλάτες στη Θεσσαλονίκη!

Στόχος τους η διάδοση του ποδηλάτου.
Επίσης πολλοί ποδηλάτες διαμαρτύρονται για τις πολύχρονες καθυστερήσεις παράδοσης του μετρό και λένε χαρακτηριστικά......"η Θεσσαλονίκη παρακμάζει χωρίς εναλλακτικά μέσα μαζικής μεταφοράς. Το τραμ και η θαλάσσια συγκοινωνία παραμένουν ανακοινώσεις. 

 
Τα τρένα και τα πλοία έχουν σταματήσει να κάνουν πολλά δρομολόγια από την Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα των εγκλωβισμό των κατοίκων της και την αποκοπή της επαρχίας και των νησιών".
 
"Αντιμετωπίζουμε την κίνηση των αυτοκινήτων με τα γυμνά μας κορμιά σαν τον καλύτερο τρόπο για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια μας. Η ποδηλατοδρομία έχει ειρηνικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα. 

Ζωγραφισμένα και στολισμένα σώματα και ποδήλατα, φυσική διακόσμηση, αξεσουάρ, χρώματα και μουσική θα είναι τα όπλα μας για να διεκδικήσουμε ολοένα και φιλικότερες προς τον άνθρωπο, το περιβάλλον και το ποδήλατο πόλεις. Ελάτε όσοι γυμνοί τολμάτε με κέφι και φαντασία, από μαγιό μέχρι και όπως σας γέννησε η μητέρα φύση" αναφέρεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών της γυμνής ποδηλατοδρομίας.

filoksenos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: