Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Πουλήθηκε ο Σκόκο...!

Παρελθόν θα αποτελέσει από την ΑΕΚ ο Νάτσο Σκόκο καθώς ο παίκτης αγοράστηκε από την ομάδα στα Εμιράτα Αλ Αϊν με το ποσό της ρήτρας που ήταν στα 2,5 εκ. ευρώ + 300.000 ευρώ.

Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία, αλλά...
...όπως υποστηρίζουν και στην ΠΑΕ: "Είμαστε κοντά στην ολοκλήρωση". Στην αρχή της εβδομάδας, ο μάνατζερ του Σκόκο, Παύλος Διαννής, είχε ενημερώσει την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι θα έφερνε μια πολύ καλή πρόταση εντός της εβδομάδας. Τελικά το έκανε πολύ γρήγορα και η πρόταση αυτή είναι από το Ντουμπάι και την Αλ Αϊν, η οποία πλήρωσε την ρήτρα αγοράς του παίκτη, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να μην μπορεί να κάνει διαφορετικά και να συμφωνεί αναγκαστικά στην πώληση.

Τι προβλέπει η συμφωνία, τι κερδίζει η ΑΕΚ

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η Αλ Αϊν θα καταθέσει το ποσό της ρήτρας (τα 2,5 εκ), ενώ σε περίπτωση που ο Σκόκο φύγει από τα Εμιράτα πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του, για άλλη όμαδα εκτός Ελλάδας, τότε η ΑΕΚ θα λάβει επιπλέον 600.000 ευρώ. Επίσης η διοίκηση κατάφερε και πήρε επιπλέον 300.000 ευρώ με αποτέλεσμα να φτάσει το τελικο ποσό στα 2,8.

Φυσικά στη συμφωνία θα υπάρξει και ρήτρα για πιθανή μεταγραφή του παίκτη σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, όπως στην περίπτωση του Κατσουράνη με την Μπενφίκα. Το συμβόλαιο του παίκτη θα φτάνει στα 2 εκ ευρώ το χρόνο καθαρά ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν για τριετή διάρκεια.

Από αυτή την συμφωνία και με δεδομένο το συμβόλαιο που είχε να δώσει η ΑΕΚ στον παίκτη, συνολικά η Ενωση γλυτώνει κοντά στα 5 εκ. ευρώ τα οποία μπορούν να διατεθούν για άλλους παίκτες, ενώ σίγουρα θα πάνε χρήματα και για την αδειοδότηση του Ιουνίου. Σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι ότι τα χρήματα θα είναι άμεσα καταβλητέα.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: