Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Μέχρι τη Δευτέρα οι βαθμολογίες για τις Πανελλαδικές!

Οι βαθμολογίες των υποψηφίων των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων θα ανακοινωθούν αύριο ή το αργότερο τη Δευτέρα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, μετά τη σύγχυση που δημιουργήθηκε, καθώς από αύριο ξεκινά η κατάθεση των μηχανογραφικών.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας...
...«καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17/6/2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17/6/2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20/6/2011».

Για τα ΕΠΑΛ (Ομάδα Α) η ολοκλήρωση της βαθμολογίας των υποψηφίων αναμένεται λίγες ημέρες αργότερα.

Η κατάθεση των μηχανογραφικών δελτίων θα ξεκινήσει αύριο, Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιουνίου, αφού πρώτα οι υποψήφιοι προμηθευτούν από τα λύκεια τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Να σημειωθεί ότι από φέτος  η υποβολή των μηχανογραφικών των υποψηφίων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, θα γίνεται αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: