Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και όμως ελληνικό: Κλέβουν τη γέφυρα!

Στο μάτι έχουν βάλει τα σίδερα του έργου αδίστακτοι κλέφτες...

Κομμάτι - κομμάτι κλέβουν τη... γέφυρα του Ταυρωνίτη στα Χανιά άγνωστοι εδώ και μερικές ημέρες. Τουλάχιστον δύο καταγγελίες για κλοπή μεταλλικών στοιχείων της γέφυρας έχουν γίνει το τελευταίο εικοσαήμερο. Σύμφωνα με τις καταγγελίες...
...οι δράστες είναι γνωστοί στην γύρω περιοχή και κλέβουν τα σίδερα προκειμένου να τα πουλήσουν σε μάντρες οικοδομικών υλικών, όπως δημοσιεύουν τα Χανιώτικα Νέα.

Η γέφυρα είχε ανακατασκευαστεί πλήρως κοστίζοντας 120 εκ. δραχμές πριν από μια 10ετία περίπου, από τον τότε Δήμο Βουκολιών καθώς αποτελεί ιστορικό μνημείο αφού πάνω αλλά και κοντά σε αυτήν πραγματοποιήθηκαν σκληρές μάχες στο πλαίσιο της προσπάθειας κατάληψης του αεροδρομίου του Μάλεμε από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής τον Μάιο του 1941.

Πάντως στη συγκεκριμένη περιοχή έχουν αναφερθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και άλλες κλοπές που αφορούν μεταλλικά αντικείμενα. Τα αντικείμενα αυτά πουλιούνται στη συνέχεια σε μάντρες με οικοδομικά υλικά και τον τελευταίο χρόνο είναι πολύ συνηθισμένα τα περιστατικά τέτοιων κλοπών.

trelokouneli.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: