Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Εάλω η πόλις!

Μπήκαν στην πόλη οι εχθροί! ΜΑΤ και… μπαχαλάκηδες έχουν μετατρέψει την Αθήνα σε θάλαμο αερίων και κατεστραμμένη πρωτεύουσα! Δεκάδες τραυματίες στο Μετρό! Πλιάτσικο στις βιτρίνες κεντρικών καταστημάτων!


Τα επεισόδια που ξεκίνησαν από το μεσημέρι της Τρίτης και συνεχίστηκαν το βράδυ της ίδιας μέρας, ύστερα από... μικρό διάλειμμα ξεκίνησαν πάλι στις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης με αμείωτη ένταση, την ώρα που μέσα στη Βουλή διεξάγονταν η συζήτηση και η ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο. Μάλιστα η αστυνομία είχε πάρει τα μέτρα της καθώς είχε τοποθετηθεί ο σιδερένιος φράχτης, ώστε να καταστεί αδύνατη η είσοδος στο Κοινοβούλιο.

Oι συλλήψεις και οι προσαγωγές είναι συνεχείς, ενώ ήδη 30 αστυνομικοί βρίσκονται τραυματισμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, στα πιο σοβαρά επεισόδια που έχουν συμβεί στο κέντρο της πρωτεύουσας από την αρχή του χρόνου! Τραυματίες φυσικά είναι και απλοί πολίτες που έπεσαν θύματα της... προβοκάτσιας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πολύς κόσμος με ανοιγμένα κεφάλια και αναπνευστικά προβλήματα βρίσκεται εγκλωβισμένος στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, ενώ τα ασθενοφόρα που έχουν κληθεί αδυνατούσαν να προσεγγίσουν τον χώρο λόγω των γεγονότων! Οι γιατροί που βρίσκονται μέσα στο Μετρό κάνουν συνεχώς εκκλήσεις να φέρουν φάρμακα, γάζες και ειδικές κουβέρτες για περιπτώσεις εγκαυμάτων!

Πλιάτσικο στα καταστήματα!
Όπως είχε συμβεί και τον Δεκέμβριο του 2008 έτσι και τώρα αποδείχτηκε πως κάποιοι είναι απλά μπαχαλάκηδες και δεν τον ενδιαφέρει διόλου το... μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο και όλα αυτά! Απλά τους αρέσει να τα σπάνε και να λεηλατούν. Έτσι αφού διέλυσαν την πλατεία επιδόθηκαν και σε ένα άνευ προηγουμένο πλιάτσικο σε κεντρικά καταστήματα σε Πανεπιστημίου και Σταδίου!

Περίπου στις 9.30 το βράδυ τα επεισόδια δείχνουν να σταματάνε. Πάντως οι δυνάμεις των ΜΑΤ παραμένουν στο Σύνταγμα αλλά και σε όλες τις κεντρικές οδούς της Αθήνας αφού σίγουρα η νύχτα είναι πάντα... πονηρή και κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει ότι η ηρεμία επέστρεψε!

Eκκενώθηκε το Κing George!
Λίγο μετά τις 3μ.μ, η διοίκηση του ξενοδοχείου King George, το οποίο βρίσκεται στην πλατεία προχώρησε στην εκκένωση του κτιρίου καθώς δεν μπορούσε να εγγυηθεί για την ασφάλεια των εργαζομένων και των επισκεπτών λόγω των πρωτοφανών επεισοδίων.

Εργαζόμενοι και τουρίστες, υπό την προστασία της Αστυνομίας, φυγαδεύθηκαν από την πίσω έξοδο του ξενοδοχείου, η οποία οδηγεί στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, μεταξύ Πανεπιστημίου και Σταδίου.

Μπουγέλωσαν τον Αθανασιάδη!
Η... γυριστή του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ , Αλέκου Αθανασιάδη, ο οποίος τελικά παρά τα όσα διέτεινε τις προηγούμενες ημέρες ψήφισε το μεσοπρόθεση εξόργισε τον κόσμο που του επιτέθηκε όταν τον εντόπισε στην οδό Βαλαωρίτου στο Κολωνάκι.  Ο κ. Αθανασιάδης ήρθε αντιμέτωπος με έντονα γιουχαρίσματα, ενώ κάποιοι άδειασαν ένα μπουκάλι νερό στην πλάτη του.

newstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: