Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Αμερικανικός "κολοσσός" θέλει τον Παναθηναϊκό!

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε ο γιος του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος προκειμένου να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των πρωταθλητών Ευρώπης με ενδιαφερόμενη εταιρία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "theplayer" o νεαρός επιχειρηματίας, ο οποίος έχει αναλάβει την διαδικασία πώλησης της ΚΑΕ συναντήθηκε με τον Σαλβατόρε Γκαλατιότο, προέδρο της Galatioto Sports Partners.

Πρόκειται για μία εκ των μεγαλυτέρων εταιρειών στον κόσμο που εξειδικεύονται σε αγοραπωλησίες ομάδων.
Στο παρελθόν άλλωστε είχε εμπλοκή σε συμφωνίες με ομάδες από το ΝΒΑ, το NFL, το MLB ενώ έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στην αγοραπωλησία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Όπως τονίζεται, ο Γκαλατιότο έκανε γνωστό στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το ενδιαφέρον Αμερικανών παραγόντων που επιθυμούν να επενδύσουν στον Παναθηναϊκό μέσω της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ. Το συγκεκριμένο γκρουπ επιχειρηματιών διαθέτει μετοχές και σε ομάδα του ΝΒΑ.

Δεν αποκλείεται να συνεχιστούν οι επαφές επί ελληνικού εδάφους από τη στιγμή που το ενδιαφέρον στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό και εκπεφρασμένο πλέον.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου εδώ και μερικές εβδομάδες έχει εκδηλώσει την επιθυμία να απεμπλακεί από τα κοινά της ομάδας, αναζητώντας τη διάδοχη κατάσταση.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα πάντα με το "theplayer" υπάρχει και δεύτερη πρόταση από Έλληνα εφοπλιστή που θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και σκοπεύει να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την εξαγορά την ΚΑΕ.

theplayer.gr
  
'

Δεν υπάρχουν σχόλια: