Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Σύζυγος πυροβόλησε το πλυντήριο για καλή τύχη του άνδρα της!!

Τον εν διαστάσει σύζυγό της αποπειράθηκε να πυροβολήσει μετά από έντονο τσακωμό μια 21χρονη, όμως, η τύχη του χαμογέλασε διάπλατα καθώς αντί αυτού , η νεαρή γυναίκα για καλή του τύχη πέτυχε το πλυντήριο ρούχων. Το ασυνήθιστο αυτό περιστατικό έκτυλίχθηκε στην Φλόριντα των ΗΠΑ. Μετά από μια μέρα χωρισμού, το ζευγάρι συναντήθηκε στο σπίτι της κοπέλας για να συζητήσει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Το χάσμα όμως ανάμεσά τους αποδείχθηκε αγεφύρωτο , ενώ η 21χρονη παραδέχθηκε πως είχε εραστή και ο καβγάς «φούντωσε»... Κουβέντα στην κουβέντα, η γυναίκα άρπαξε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί και... όποιον πάρει ο Χάρος!

Σύμφωνα με την κατάθεση του 33χρονου, η εν διαστάσει σύζυγος τον κυνήγησε με ένα τουφέκι AR-15 και άρχισε να τον πυροβολεί. Μία από τις σφαίρες κατέληξε στην ντουλάπα, άλλη στο πλυντήριο ρούχων και μερικές ακόμα στους τοίχους.

Αν και οι αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό, η 21χρονη κρατείται, ενώ σε γραπτή απολογία της φέρεται να αναφέρει: «θα έκανα ό,τι ήταν καλύτερο, αλλά ήμουν μεθυσμένη»!

enallaxnews.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: