Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Οι «Αγανακτισμένοι» σε όλη την Ελλάδα!

Αγανακτισμένοι παντού!

Δυναμικό παρών στις σημερινές κινητοποιήσεις έδωσαν οι πολίτες σε πολλές πόλεις της χώρας. Χιλιάδες "Άγανακτισμένοι" βγήκαν στους δρόμους των Τρικάλων, της Λάρισας και των Ιωαννίνων... ...για να διαδηλώσουν εναντίον των σκληρών μέτρων και της λιτότητας. Σε αντίθεση με το σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας, οι πορείες και οι κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας ολοκληρώθηκαν ειρηνικά.

Με τον δικό τους τρόπο, εξέφρασαν την αντίδρασή τους απέναντι στην οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης, οι «Αγανακτισμένοι» των Τρικάλων που συγκεντρώθηκαν το πρωί έξω από την Νομαρχία , πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία και απέκλεισαν για μια ώρα το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.


.





Στη Λάρισα, εκατοντάδες πολίτες βγήκαν στους δρόμους, συμμετέχοντας στις απεργιακές κινητοποιήσεις και πραγματοποιώντας πορεία στο κέντρο της πόλης.





Πορεία έκαναν χιλιάδες πολίτες των Ιωαννίνων, διαμαρτυρόμενοι για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα της κυβέρνησης. Η πορεία ήταν ειρηνική και δεν σημειώθηκαν επεισόδια. Οι Γιαννιώτες «Αγανακτισμένοι» είχαν στον πλευρό τους τον δικό τους «Κανέλλο»...






real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: