Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

«Μπορεί να φύγουμε από τη Βουλή...»

Την πρόθεσή του να συναντήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εκδήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος......είχε και δεκάλεπτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής, λίγες ώρες μετά τη δήλωσή του ότι εξετάζει να αποσύρει την κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ από τη Βουλή!

Την πρόθεσή του να συναντήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εκδήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος είχε και δεκάλεπτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής.

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον κ. Πετσάλνικο, ο κ. Καρατζαφέρης δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο, δηλώνοντας στους δημοσιογράφους ότι αυτό που θα επιδιώξει είναι να συναντηθεί σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Νωρίτερα το πρωί, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό (Αντένα), ο κ. Καρατζαφέρης είχε δηλώσει ότι σκέπτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσύρει την κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ από τη Βουλή, υποστηρίζοντας ότι μια τέτοια κίνηση θα λειτουργήσει "ως χαστούκι στο λιποθυμισμένο σύστημα".

"Σκέφτομαι να παραιτηθούμε όλοι από τη Βουλή. Να ταρακουνήσω το πολιτικό σύστημα που κοιμάται", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας στον ΑΝΤ1, και πρόσθεσε:

"Βλέπω τον πρωθυπουργό που τα έχει χάσει, την αξιωματική αντιπολίτευση που αρνείται να μπει στο παιχνίδι. Μία Aριστερά που είναι στον κόσμο της".
«Μπορεί να φύγουμε από τη Βουλή...»
Ο Γ.Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, πρόσθεσε:
"Ή θα έλθουν να ομονοήσουν, να αναγνωρίσουν τα λάθη τους, -γιατί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έφεραν τα πράγματα εδώ -, όχι μόνο από οικονομικής, αλλά και από κοινωνικής κατάθλιψης, να έρθουν να "βάλουν πλάτη" να σώσουμε τον τόπο. Ο τόπος χάνεται. Συνταγματικά αυτό, μπορεί να σημαίνει ίσως και πρόκληση εκλογών.Κάτι πρέπει να γίνει όμως [...] Τι θα γίνει επιτέλους; Έχουμε ξεφτιλιστεί, πρώτα οι πολιτικοί και εν συνεχεία ξεφτιλίζουμε και έναν ολόκληρο λαό".

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, εκτίμησε ότι ο "ασκός του Αιόλου" έχει ανοίξει πλέον και αναφερόμενος στους "Αγανακτισμένους", πρόσθεσε: " Μου αρέσει ότι ενεργοποιήθηκαν οι "ανενεργοί" πολίτες, παρότι "φοβάμαι μήπως κάποιοι θελήσουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την αγνή, ειρηνική επανάσταση και να δημιουργήσουν "θέματα"".

ethnos.gr







 

Δεν υπάρχουν σχόλια: