Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

«Ουκ αν λάβοις»! Ένα NEO σούπερ καλοκαιρινό επεισόδιο!

Επειδή οι τηλεθεατές το ζήτησαν, το νέο επεισόδιο του «Ουκ αν λάβοις» θα προσγειωθεί στις οθόνες μας την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 23.10.

Ο Χάρος, ο Μένιππος, ο Ερμής και όλη η κομπανία θα κάνουν ένα σούπερ καλοκαιρινό επεισόδιο με γκεστ...
...τις φωνές της Βάσιας Τριφύλλη σε ένα ρόλο έκπληξη και του Γιώργη Τσαμπουράκη ως εργοστασιάρχη, όπως δημοσιεύει το TvZapping.

Τι θα δούμε, όμως, σε αυτό το ολοκαίνουριο επεισόδιο; Σ' ένα μέλλον όχι και τόσο μακριά, οι εργαζόμενοι στοιβάζονται σε κατασκηνώσεις εργασίας που μοιάζουν επικίνδυνα με στρατόπεδα συγκέντρωσης, το ανθρώπινο είδος μετατρέπεται σε σκληρά εργαζόμενα ρομποτάκια που κάνουν ό,τι τους λένε χωρίς να διαμαρτύρονται και η φράση δικαιώματα εργαζομένων είναι βρισιά.

Κι ίσως κάποιος να έκανε κάτι για ν' αντισταθεί αλλά μια παράξενη διχόνοια έχει αρχίσει ν' απλώνεται στον πλανήτη, οι συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων μαζεύουν 2-3 άτομα όλα κι όλα, οι άνθρωποι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και κανείς δεν μιλάει στο διπλανό του. Γιατί κάποιος ξέθαψε το Μήλο της Έριδος από τα Τάρταρα κι ο Ερμής είναι ανάδρομος εδώ και μήνες.

Ισχύει ο χρησμός που λέει πως οι μόνοι που μπορούν να σταματήσουν την Έριδα, είναι ο Μένιππος, ο Χάρος κι ο Ερμής;. Τί γίνεται όταν τσακώνονται και τραβάνε ο καθένας τον δικό του δρόμο, αποφασισμένοι να μην ξαναδούν ο ένας τον άλλον; Θα καταφέρει η παρέα να ξαναενωθεί και να σώσει το σύμπαν για μια ακόμη φορά;

alhtheiahpsema.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: