Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Τραγωδία στη Βρετανία με νεκρές μητέρα και κόρη! Tα 100 μηνύματα πριν το τέλος...

Η Κρίσι Τσέιμπερς, 38 ετών, έκανε επίσημη αναφορά στην αστυνομία του Έσσεξ μόλις μία εβδομάδα πριν, για απειλές για τη ζωή της, που δεχόταν από τον πρώην φίλο της και πατέρα της μικρής της κόρης Σάνια.

Από ότι φαίνεται όμως κανείς δεν την προστάτευσε!

Τα απειλητικά μηνύματα έγιναν πράξη λίγες μέρες μετά, καθώς...
...ο δράστης σκότωσε τη μητέρα και τη 2χρονη κορούλα τους με περίστροφο, μέσα στο σπίτι τους υπό τα έκπληκτα μάτια της μεγαλύτερης κόρης της Τσέιμπερς, η οποία, αν και σε κατάσταση σοκ, τελικά κατάφερε να γλιτώσει.

Η Τσέιμπερς, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της έκανε συνεχείς αναφορές για τις απειλές που δεχόταν από τον 50χρονο πρώην φίλο της, Ντέιβιντ Όουξ. Παρόλα αυτά, η αστυνομία είχε παραμείνει θεατής. Στενό μέλος της οικογένειας είπε σε δημοσιογράφους ότι η απάντηση των αρχών στην Τσέιμπερς ήταν, «δεν μπορούμε να επέμβουμε έως ότου κάτι συμβεί».

Ο άνεργος Όουξ είχε χωρίσει από το θύμα πριν λίγες εβδομάδες μετά από 6ετή σχέση, αλλά είχαν συνεχείς καβγάδες σχετικά με την επιμέλεια της κόρης τους, Σάνια.

Ο δράστης για να εκδικηθεί τη μητέρα, σκότωσε και τη δίχρονη κόρη τους.

Μετά τη δολοφονία των δύο, ο Όουξ έστρεψε το όπλο και κατά της μεγαλύτερης κόρης της Τσέιμπερς, Τσέλσι, η οποία, αν και τρομοκρατημένη, γλίτωσε πηδώντας από το παράθυρο και κατόπιν στη στέγη του σπιτιού απ’ όπου και διέφυγε αναζητώντας βοήθεια.

Μετά την άγρια δολοφονία, το αστυνομικό τμήμα, αρμόδιo για των έλεγχο παραπόνων, διέταξε έρευνα. Ανακαλύφθηκε πως τα δύο τελευταία χρόνια, αξιωματικοί της υπηρεσίας είχαν κληθεί από την Τσέιμπερς, για βοήθεια.

Ο Όουξ περιγράφεται ως «βίαιος και ζηλιάρης άνθρωπος που μισούσε τις γυναίκες». Διέπραξε το έγκλημα μερικές μόνο ώρες πριν εκείνος και η Τσέιμπερς εμφανισθούν στο δικαστήριο για την επιμέλεια της 2χρονης Σάνια.

Η Τσέιμπερς ήταν μητέρα 3 ακόμα παιδιών.

Πηγή: Daily Mail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: