Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Μπάρμπαρα Πάλβιν: Ένα ανερχόμενο top model!

Μπορεί να είναι μόλις δεκαεπτά ετών, αλλά η γοητεία της έχει ήδη σαγηνεύσει κοινό και κριτικούς στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου.

Η Ουγγαρέζα Μπάρμπαρα Πάλβιν εντοπίστηκε από κυνηγούς ταλέντων στην τρυφερή ηλικία των δεκατριών ετών και από τότε οι μετοχές της στο χρηματιστήριο της διεθνούς showbiz στοχεύουν στην κορυφή.
Η πρώτη φωτογράφηση ήρθε το 2006 στη Βουδαπέστη, όταν πόζαρε για το περιοδικό «Spur». Λίγο αργότερα και μόλις τα πρακτορεία μοντέλων αντιλήφθηκαν τι «διαμάντι» είχαν ανακαλύψει, μετακόμισε στην Ιαπωνία, όπου ξεκίνησε εντατικότερα να δουλεύει για μεγάλα περιοδικά μόδας. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG, στη Νέα Υόρκη.
Από εκείνη τη στιγμή και ύστερα το ένα εξώφυλλο διαδέχεται το άλλο. Πόζαρε για το γαλλικό αλλά και το ρωσικό «L’ Officiel», ενώ έχει συνεργαστεί επίσης με τη ρωσική, την ισπανική, τη γαλλική και τη γερμανική «Vogue». Το ντεμπούτο της στην πασαρέλα έκανε τον Φεβρουάριο του 2010 στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, σε μία αποκλειστική εμφάνιση για τον οίκο της Prada.

Σήμερα είναι το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας μεγάλης εταιρίας καλλυντικών, αλλά και επώνυμων μαγιώ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: