Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Κατερίνη:Αστυνομικός έκανε μαύρο στο ξύλο πολίτη και άρχισε να πυροβολεί!

Πρωτοφανείς σκηνές σε δρόμο της πόλης με πρωταγωνιστή έναν... νταή αστυνομικό!

Αστυφύλακας που υπηρετεί στη διεύθυνση Θεσσαλονίκης, συνελήφθη χθες το βράδυ από συναδέλφους του της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Κατερίνης, με κατηγορίες σε βάρος του για επικίνδυνη σωματική βλάβη και άσκοπους πυροβολισμούς.

Ο αστυφύλακας ενεπλάκη χθες το βράδυ σε φραστικό επεισόδιο στην Καλλιθέα Κατερίνης, με 34χρονο ημεδαπό, ενώ...
...στη διάρκεια συμπλοκής μαζί του, τον χτύπησε με μη υπηρεσιακή πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο σε διάφορα μέρη του σώματός του, και στη συνέχεια πυροβόλησε για εκφοβισμό μία φορά στο έδαφος με το υπηρεσιακό του πιστόλι. Στο χώρο του συμβάντος βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας και η πτυσσόμενη ράβδος.

Ο 34χρονος ιδιώτης, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κατερίνης, συνελήφθη ύστερα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο αστυφύλακας για εξύβριση - απειλή και απλή σωματική βλάβη, ωστόσο, με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Αστυφύλακας, ο οποίος βρίσκεται σε κανονική άδεια, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και, παράλληλα, σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: