Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Νέο χτύπημα χάκερ σε κυβερνητική σελίδα. Άφησαν μήνυμα για την Παιδεία!

Νέο χτύπημα χάκερς σε κυβερνητική ιστοσελίδα και μάλιστα σχετική με την πληροφορική.

Νέα επίθεση εξαπέλυσε η GHS (Ελληνική Hacking Σκηνή) κατά του e-services.gov.gr (Ενίσχυση Επιχειρήσεων για Την Υλοποίηση Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών) αλλοιώνοντας το περιεχόμενο της σελίδας και αναρτώντας σχετικό μήνυμα για την παιδεία και τους πολιτικούς.


Με αυτή την ενέργεια εκτίθεται επίσης και το Υπουργείο Παιδείας καθώς οι χάκερς ανάρτησαν τα tables από τη βάση δεδομένων του. Δείτε εδώ (http://www.e-services.gov.gr/content.asp?ContentID=75 ) και εδώ...
(http://www.e-services.gov.gr/) ολόκληρο το μήνυμα στην αλλοιωμένη σελίδα στην οποία και παρατίθενται και τα tables της βάσης δεδομένων του Υπουργείου Παιδείας.

Αποσπάσματα του κειμένου που αναρτήθηκε:

Για την παιδεία:

- Η αληθινή μόρφωση δεν είναι να ξέρεις πόσο κάνει ένα και ένα αλλά η μόρφωση του ανθρώπου απέναντι στον συνάνθρωπο του.. απλά κοιτάξτε όλους αυτούς τους “σπουδαίους” στην βουλή των Ελλήνων.. αυτούς τους 300.. αυτούς που θα έπρεπε να θαυμάζουμε για την μόρφωση τους σε τι κατάσταση μας έχουν φέρει….

Για τη βουλή και τους πολιτικούς:

Είμαστε όλοι αγανακτησμένοι, πλέον δεν έχουμε πολιτικά χρώματα αλλά επιζητούμε λύσεις, πραγματικές λύσεις για το μέλλον μας. Και αν δεν μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Τότε αφήστε εμάς να το κάνουμε, γιατί εμείς ο λαός και θα πάρουμε πρωτοβουλίες και θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Και αν κάτι δεν πάει καλά, τουλάχιστον εμείς θα το επιλέξαμε. Γιατί η νεολαία έχει και ιδέες και όραμα για ένα καλύτερο αύριο!

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: