Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Η θρυλική Πενιαρόλ στο Κλ. Βικελίδης!

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι οριστικοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι με την υπερπρωταθλήτρια Ουρουγουάης (έχει κατακτήσει 47 φορές το πρωτάθλημα), την θρυλική Πενιαρόλ. 

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι...
...οριστικοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι με την υπερπρωταθλήτρια Ουρουγουάης (έχει κατακτήσει 47 φορές το πρωτάθλημα), την θρυλική Πενιαρόλ.

Το φιλικό παιχνίδι απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» της Ουρουγουάης θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου στις 21:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η φιναλίστ του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες (το έχει κατακτήσει 5 φορές και 3 φορές έχει πάρει το Διηπειρωτικό κύπελλο!), η ομάδα που για πολλούς θεωρείται ως η κορυφαία της Λατινικής Αμερικής (με βάση σχετική έρευνα της I.F.F.H.S) θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ως φιλοξενούμενη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ από τις 25 Ιουλίου. Θα προσγειωθεί με πτήση τσάρτερ από την Πορτογαλία μετά το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει κόντρα στην κάτοχο του Europa League, την Πόρτο.

Από την Δευτέρα 11 Ιουλίου οι φίλοι του ΑΡΗ θα μπορούν να προμηθεύονται μέσω e-ticketing τα εισιτήρια τους για το παιχνίδι και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η διάθεσή τους και από το ARIS MOBILE. 


Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες θα θέσει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια σε πολύ χαμηλές τιμές. Πιο συγκεκριμένα για τις θύρες 1,3 και 4 θα κοστίζουν 10 ευρώ. Για τις θύρες 2,5,6 θα κοστίζουν 20 ευρώ. Για την θύρα 9 το κόστος θα είναι 30 ευρώ, για την θύρα 7 θα είναι 35 ευρώ και για την θύρα των VIP θα κοστίζουν 70 ευρώ.

enallaxnews.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: