Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

"Κόλπο γκρόσο" η Αρμάνι Μιλάνο με Φώτση!

Το "κόλπο γκρόσο" του φετινού καλοκαιριού έκανε η Αρμάνι Μιλάνο η οποία απέσπασε το "ναι" του Αντώνη Φώτση για τα επόμενα δύο χρόνια!

Καταλυτική η συζήτηση που είχε ο παίκτης με τον Σέρτζιο Σκαριόλο...

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να ετοιμαζόταν να ντύσει τον Αντώνη Φώτση στα "μπλαουγκράνα" ωστόσο...
...η Αρμάνι Μιλάνο με αστραπιαίες κινήσεις κατάφερε να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια έναντι του ποσού των 3 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον ο Έλληνας φόργουορντ "κουνάει" μαντήλι στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, καθώς υπέγραψε ήδη το διετές συμβόλαιό του!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τελευταίο επικυρώνει για την Ολίμπια Μιλάνο την μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού, καθώς έκανε δικό της έναν πρωτοκλασσάτο παίκτη που αφενός πολλές ομάδες ήθελαν και αφετέρου βρίσκεται στην καλύτερη μπασκετική ηλικία (30).

Πως όμως φτάσαμε στο σημείο ο Αντώνης Φώτσης να γίνει κάτοικος Ιταλίας και όχι Ισπανίας; Σύμφωνα με πληροφορίες η προσέγγιση της ιταλικής ομάδας ήταν καλύτερη και τελικά καθοριστική στην απόφαση του 30χρονου άσου. Η απόφαση του Σέρτζιο Σκαριόλο να τηλεφωνήσει ο ίδιος στον Φώτση έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Ο έμπειρος κόουτς του μίλησε για το πως οραματίζεται την Αρμάνι Μιλάνο εν όψει της νέας σεζόν, του ανέφερε ότι η ομάδα θα παίζει στην Ευρωλίγκα μετά τη wild card που εξασφάλισε, ενώ παράλληλα του ξεκαθάρισε ότι θα έχει πρωταρχικό ρόλο στην προσπάθεια που θα γίνει.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το οικονομικό σκέλος των δύο προτάσεων από Αρμάνι και Μπαρτσελόνα ήταν ίδιο, έκαναν τον Φώτση να προτιμήσει την πρώτη και πλέον να ετοιμάζεται για την "παρθενική" του εμπειρία στο ιταλικό πρωτάθλημα!

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: