Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Υποβιβάζονται Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα!

Τον υποβιβασμό της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου στη Β’ Εθνική, εξαιτίας της εμπλοκής τους στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια, αποφάσισε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκ.
 
Επίσης......η επιτροπή, ύστερα από μια πρωτοφανούς διάρκειας συνεδρίαση που κράτησε περίπου 16 ώρες (!), τιμωρεί τους Μάκη Ψωμιάδη και Αχιλλέα Μπέο με εφ’ όρου ζωής αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους και ενασχόλησής τους με το ποδόσφαιρο.

Εκτός από αυτές τις ποινές, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 300.000 ευρώ ξεχωριστά στα σωματεία του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας και 90.000 ευρώ ξεχωριστά στον Μάκη Ψωμιάδη και τον Αχιλλέα Μπέο.

Αντιθέτως, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες ο πρώην προπονητής της Καβάλας Γιάννης Παπακώστας.

Ενδεικτικό της κρισιμότητας των θεμάτων και της σοβαρότητας των αποφάσεων είναι το γεγονός ότι η συνεδρίαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ ξεκίνησε χθες, στη μία το μεσημέρι, και ολοκληρώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, λίγο πριν από τις πέντε!

Η επιτροπή αποδέχτηκε τις κατηγορίες που αποδίδονται στους τιμωρηθέντες και γι’ αυτό επέβαλε τις αντίστοιχες ποινές (αριθμός απόφασης 204/2011 για Ολυμπιακό Βόλου και Αχιλλέα Μπέο και 205/2011 για Καβάλα και Μάκη Ψωμιάδη) για τις οποίες αναμένεται να κατατεθούν εφέσεις από τους εμπλεκόμενους.

gorilaki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: