Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

Ανατροπή στη μόδα των μαγιό!

Το μαγιό «ακτινογραφία» σίγουρα θα αναδείξει τα εσωτερικά σας προσόντα

Θα περίμενε κανείς ότι το γυναικείο μαγιό που θα εντυπωσίαζε περισσότερο έναν άντρα θα ήταν ένα καυτό brazilian. Φέτος όμως τα πάντα ανατρέπονται στη μόδα.

Τα μαγιό αποκτούν «χαρακτήρα» και σας περιμένουν να τα επιλέξετε ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία σας. Αν είστε για παράδειγμα λίγο πιο δυναμική μπορείτε να επιλέξετε το μαγιό «σαγόνια του καρχαρία εναντίον μικρής γοργόνας» ή κάτι πιο ακραίο που θα αναδεικνύει τα εσωτερικά σας χαρίσματα όπως για παράδειγμα το μαγιό «ακτινογραφία» που απεικονίζει την κατασκευή του σώματος σας.
Μικρή γοργόνα εναντίον καρχαρία...Το αν μπορείτε να κολυμπήσετε με αυτό το μαγιό είναι αμφίβολο... σίγουρα πάντως δεν θα σας το προτείναμε για να ξαπλώσετε να κάνετε ηλιοθεραπεία...Μαγιό... σμόκιν... αν και καλό θα ήταν να μην εμφανιστείτε έτσι σε γάμοΤο μαγιό αυτό επέλεξε η ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης της Ισπανίας το 2009 στη Ρώμη...Αντί για φιογκάκια και κλιπς το συγκεκριμένο μαγιό έχει ανοιχτήρι σε περίπτωση που θελήσετε να πιείτε μια μπίρα...Σίγουρα το συγκεκριμένο μαγιό δεν ενδείκνυται για ομοιόμορφο μαύρισμα

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: