Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Κέρκυρα: Τον σκότωσε για μια παρενόχληση στο... facebook!

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό: στην Κέρκυρα μια ομάδα εικοσάχρονων σκότωσε έναν 18χρονο επειδή αυτός παρενοχλούσε (ή αν θέλετε «φλέρταρε») μια συνομήλικη φίλη τους. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης κοντά στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 20χρονος σύμφωνα με πληροφορίες κατηγορούσε το 18χρονο ότι...
...παρενοχλούσε την κοπέλα του μέσω facebook. Έτσι αποφάσισε να λύσει μαζί του τις διαφορές. Έκλεισαν οι δυο τους ραντεβού, πάλι μέσω facebook, φέρνοντας και τις παρέες τους (από ακόμα δύο άτομα ο καθένας).

Το ραντεβού ορίστηκε για τις 9.00 το βράδυ σε ένα από τα κεντρικά σημεία της Κέρκυρας. Και οι δύο παρέες ήταν τυπικές στο ραντεβού τους. Αμέσως άρχισε ο τσακωμός, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον 20χρονο είχε έρθει και μια νεαρή γυναίκα που εκτιμάται ότι ήταν το... μήλον της έριδος.
Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και κάποια στιγμή ο 20χρονος, αλβανικής υπηκοότητας, έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον 18χρονο, που ετύγχανε επίσης συμπατριώτης. Στη συνέχεια μαζί με έναν ακόμη φίλο του και την κοπέλα τράπηκαν σε φυγή.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Ήδη η αστυνομία συνέλαβε το ένα άτομο από την παρέα του δράστη και αναζητούν τον 20χρονο και την κοπέλα. Σε επιφυλακή έχει τεθεί και το Λιμενικό προκειμένου να μην διαφύγει προς την Ηγουμενίτσα ή προς την Αλβανία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δολοφονία συνέβη μπροστά στα μάτια πολλών κατοίκων και τουριστών που έκαναν βόλτα...

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: