Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

1.200 ευρώ έδωσε για τη "μοιραία" δόση της Amy...

Σοκάρει ο φίλος της Amy Winehouse,Tony Azzopardi, αποκαλύπτοντας ότι τη βοήθησε "να αγοράσει κρακ και ηρωίνη αξίας 1.200 ευρώ τη νύχτα πριν πεθάνει".


Σοκάρει ο φίλος της Amy Winehouse,Tony Azzopardi, αποκαλύπτοντας ότι τη βοήθησε "να αγοράσει κρακ και ηρωίνη αξίας 1.200 ευρώ τη νύχτα πριν πεθάνει".

Ο Azzopardi, εθισμένος και αυτός στον κόσμο των ναρκωτικών ήταν αυτός που βοήθησε την Amy να προμηθευτεί τα ναρκωτικά, τις πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Ιουλίου, τη μέρα δηλάδή που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Λονδίνο, σύμφωνα τουλάχιστον με τους ισχυρισμούς του ιδίου.

Κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα αναμένεται να δώσει ο 57χρονος Azzopardi ο οποίος γνώρισε την 27χρονη τραγουδίστρια μέσω του πρώην συζύγου της Blake Fielder-Civil. Ο τελευταίος ήταν ο μεγάλος έρωτας της Amy αλλά και το πρόσωπο που την μύησε στον κόσμο των ναρκωτικών και του αλκοόλ.

"Θέλω να γνωρίζει η οικογένεια της Amy τα όσα συνέβησαν". Ο Azzopardi, ισχυρίζεται ότι συνάντησε τη νύχτα της 22ας Ιουλίου την Amy, έξω από το bar "Good Mixer", στο Camden.
Η Amy φαίνεται να ήταν θαμώνας του μπαρ αυτού,αφού πολλοί την είχαν δει στο παρελθόν. Στο ίδιο μπαρ την είδαν λίγο πριν χάσει τη ζωή της.

Οι δυό τους, πήραν ταξί και πήγαν μέχρι το Δυτικό Hampstead. Εκεί, ο Azzopardi πήρε τηλέφωνο έναν έμπορο ναρκωτικών, ώστε να προμηθεύσει την Amy, με τη δόση που της στοίχισε 1.200 ευρώ, αλλά και την ίδια τη ζωή της.

Μετά από μισή ώρα,η 27χρονη τραγουδίστρια κρατούσε στα χέρια της αρκετή ποσότητα κρακ και ηρωίνης. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που την είδε ο Αzzopardi, ενώ η ίδια επέστρεψε στο σπίτι της.

Αν όλα τα παραπάνω ισχύουν, τότε υπάρχουν πολλές ανατροπές στην υπόθεση "μυστήριο" που τις τελευταίες μέρες έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.
Σε αυτή την περίπτωση,  όσα υποστήριζε η Αστυνομία, ότι δηλαδή η Winehouse δεν πέθανε από υπερβολική δόση, αλλά και το ότι τελευταία ήταν «καθαρή» και είχε κόψει ακόμα και το ποτό, όπως τόνιζε ο πατέρας της, είναι κάτι παραπάνω από παραπληροφόρηση.

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: