Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

Ακούσατε - ακούσατε! Πωλείται ολόκληρη πόλη για 560.000 ευρώ!

Πωλείται όπως είναι «επιπλωμένη», με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένη.

Ο λόγος για την πόλη Σίνικ στη Νότια Ντακότα των Ηνωμένων Πολιτειών την οποία πλέον μπορεί να αποκτήσει κανείς ολόκληρη έναντι μόλις 799.000 δολ. (560.000 ευρώ).

Να σημειωθεί μάλιστα πως......στην εν λόγω προνομιακή τιμή συμπεριλαμβάνονται τα πάντα: το βενζινάδικο, το μανάβικο, οι δύο φυλακές, το σαλούν, το ταχυδρομείο, το μουσείο και ό,τι άλλο βρίσκεται εντός των 186 στρεμμάτων που καλύπτει η πόλη.


Perierga.gr - Πωλείται ολόκληρη πόλη για 560.000 ευρώ
Άλλοτε γεμάτη ζωή, η Σίνικ άρχισε να παρακμάζει ήδη από την περίοδο της Μεγάλης Ύφεσης ενώ η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών ήρθε να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα, ενισχύοντας το κλίμα φυγής και εγκατάλειψης.
Πλέον, στην πόλη να έχουν απομείνει λιγότεροι από δέκα μόνιμοι κάτοικοι οι οποίοι θέλουν μεν να την πουλήσουν και να σηκωθούν να φύγουν αλλά δεν βρίσκουν αγοραστή (ψάχνουν μάταια εδώ και τρία χρόνια).
Perierga.gr - Πωλείται ολόκληρη πόλη για 560.000 ευρώ
Ως εκ τούτου, προκειμένου να κάνουν το «πακέτο» περισσότερο δελεαστικό, αποφάσισαν να ρίξουν την τιμή του από τα 3 εκατ. δολ. που ήταν αρχικά, στα μόλις 799.000 δολ. (εάν συνεχίσουν έτσι, σε λίγο θα την χαρίσουν) και να προωθήσουν την πώληση μέσω διαδικτύου.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν τον ιστότοπο http://buyscenicsd.com.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: