Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Μαρινάκης στο Alter με “οκ” Παπανδρέου!

Συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον 15Αυγουστο στην Σκιάθο. Κύριο θέμα συζήτησης των δύο ανδρών, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η επικείμενη “είσοδος” του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, κίνηση για την οποία ο πρωθυπουργός έδωσε και το σχετικό “οκ”.

Η κίνηση αυτή του εφοπλιστή, που μετέχει με 25% και στον ΣΚΑΙ...
...αναμένεται να προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στον πολιτικό, οικονομικό, τηλεοπτικό και αθλητικό χώρο. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο Μαρινάκης έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Κουρή και αναμένεται μέχρι την Τετάρτη να έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις.

Για την ολοκλήρωση του “deal” βοήθησαν πολύ ο Νίκος Χατζηνικολάου, γνωστός για τα φιλοΟλυμπιακά του αισθήματα, η είσοδος του Alter στο άρθρο 99, αλλά και τα μεγάλα νούμερα που έχει ο σταθμός στο δελτίο ειδήσεων.

Στη συνάντηση λοιπόν που είχε με τον Γ. Παπανδρέου στη Σκιάθο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έθεσε το θέμα και φαίνεται πως ο πρωθυπουργός τον προέτρεψε να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το deal, ώστε να... ηρεμήσει με αυτή την “πληγή”. 

Βέβαια, η συμμετοχή του Μαρινάκη στο Alter, αναμένεται να επηρεάσει και τις ήδη τεταμένες σχέσεις του με τον συνεταίρο του στον ΣΚΑΙ, Γιάννη Αλαφούζο, αφού ο Αλαφούζος με το Alter βρίσκεται στα δικαστήρια. Θυμίζουμε πως οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν... ψυχρανθεί από το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, όταν ο πρόεδρος των Πειραιωτών θεώρησε πως η κάλυψή και όσα ακολούθησαν στις εκπομπές του καναλιού ήταν “εχθρικά” τόσο προς την ομάδα όσο και προς τον ίδιο. Η συνέχεια δόθηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο λίγο πριν, αλλά και μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τους στημένους αγώνες με τα σχόλια του στο twitter.

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: