Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Απίστευτος... Νταλάρας: «Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια!»

Δε μας έφτανε η γυναίκα του...!-Προκλητικές δηλώσεις στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet και για την Κύπρο!

Σοκ προκαλούν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τουρκική εφημερίδα Hurriye με αφορμή την επίσκεψή του για συναυλία στην Κωνσταντινούπολη (στη φωτό μαζί με την σύζυγό του και πρώην υφυπουργό Άννα από τον επίσκεψη στον Πατριάρχη).

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφερόμενος στο Αιγαίο είπε χαρακτηριστικά πως...
...«...οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως 'ανήκει στους Τούρκους', άλλοι 'στους Έλληνες', στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια».


Προκλητικός και για την Κύπρο όταν είπε το εξής: «Οι άνθρωποι γεννιούνται για να ζήσουν μαζί. Ζούμε δίπλα δίπλα χιλιάδες χρόνια. Αν πετάξουμε λίγο πιο υψηλά δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη» . Σε ερώτηση μάλιστα για το ποια είναι η πηγή του πόνου στην Κύπρο, απαντά ότι ευθύνονται οι εθνικιστές και όσοι φανατίζονται με τη θρησκεία, και κατέληξε: «Όλα είναι έτοιμα για τη λύση στην Κύπρο. Η Ελλάδα αποσύρθηκε. Η Τουρκία όμως δεν κάνει τίποτα. Στη μέση υπάρχει η Αγγλία και βάζει φιτιλιές στη μέση και ξεσηκώνει τους πάντες».

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: