Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Λασίθι: Έφτιαξε συσκευή παραγωγής χασισελαίου!

Χρησιμοποίησε τις γνώσεις που απέκτησε από τις σπουδές του για να φτιάξει μια άκρως πρωτότυπη συσκευή....

Ένας 32χρονος με καταγωγή από τον Άγιο Νικόλαο, που μένει μόνιμα στην Αθήνα, συνελήφθη στον Άγιο Νικόλαο έχοντας στην κατοχή του...
...11 νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και το δημιούργημά του: μια συσκευή παραγωγής ... χασισελαίου!

Ο 32χρονος μηχανολόγος - μηχανικός, τελειόφοιτος του Πολυτεχνείου, ταξίδεψε με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στην Κρήτη, για διακοπές και έστειλε τη συσκευή με το ΚΤΕΛ, όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί τον "τσάκωσαν" στα πράσα, τη στιγμή που πήγε με το αυτοκίνητό του να παραλάβει από το ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης το δέμα που ο ίδιος είχε στείλει στον εαυτό του!

Πρόκειται για μία μπρούτζινη συσκευή που δημιουργεί πίεση χάρη στο υγραέριο με το οποίο λειτουργεί. Η συσκευή δέχεται χασίς και εξάγει ποσότητα χασισέλαιου, ουσίας παχύρρευστής που χρησιμοποιείται κατά τη χρήση κάνναβης. Πάνω στη συσκευή βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης ενώ παράλληλα βρέθηκε και ένα υγρό διάλυμα αιθέρα, αναμεμειγμένο με χασισέλαιο.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: