Τα... ραντεβού θανάτου συνεχίζονται στο Λεκανοπέδιο! Το βράδυ της Δευτέρας οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης την περιοχή των Πετραλώνων! Ανακοίνωση για τους τραυματίες.

Οι συμπλοκές που άρχισαν έξω από τον σύνδεσμο του «τριφυλλιού» και επεκτάθηκαν ήταν σφοδρές, καθώς...
...οι μαρτυρίες κάνουν λόγο και για μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα στους οπαδούς των «αιωνίων» αντιπάλων. Για αρκετή ώρα φυσικά οι... δύο πλευρές αντάλλαξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες με πολλά αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στον δρόμο να πληρώνουν την νύφη!

Μάλιστα δεν έλειψαν οι τραυματισμοί, καθώς τρία άτομα πήγαν στον Ευαγγελισμό με τραύματα από μαχαίρι! Οι δύο από τους τρεις  είναι αρκετά σοβαρά, καθώς πρόκειται για δολοφονικά χτυπήματα, μια και  τραυματίστηκαν με αιχμηρό αντικείμενο στον θώρακα και την κοιλιά αντίστοιχα, ενώ ο τρίτος έφερε θλαστικό τραύμα στην πλάτη και  μόλις του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε!

Όμως οπαδοί υπάρχουν και στα γραφεία της ΓΑΔΑ στους Αμπελόκηπους, καθώς υπήρξαν και τρεις προσαγωγές από την αστυνομία όταν έφτασε στον χώρο των επεισοδίων!

Έκκληση Λοβέρδου!

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος σε δήλωση του για τα όσα συνέβησαν στα Πετράλωνα τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είναι αδιανόητο ανά τακτά χρονικά διαστήματα να γίνονται επεισόδια εντός και εκτός γηπέδων που μόνο σε ευρωπαϊκή χώρα δεν παραπέμπουν. Ας έρθει κάποιος στην θέση των γονιών αυτών των παιδιών. Κάνω έκκληση να είναι αυτά τα επεισόδια τα τελευταία που συμβαίνουν και να απομονώσουμε όλους όσοι τα προάγουν»!

Ανακοίνωση σχετικά με τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν στον «Ευαγγελισμό» εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης:
«Σήμερα 21:55, διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" τρεις άνδρες νεαρής ηλικίας, μετά από συμπλοκή οπαδών στα Πετράλωνα. Ο πρώτος έφερε θλαστικό τραύμα στην πλάτη και μετά την παροχή των Ά Βοηθειών πήρε εξιτήριο. Ο δεύτερος έφερε τραύμα στη θωρακική χώρα και ο τρίτος τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Οι δυο τελευταίοι θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Η κατάσταση τους είναι σταθερή».

gazzetta.gr