Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Μ. Κονταρός: Επιστροφή στη δική του Ιθάκη...

Ενα μικρό γλέντι έστησαν το μεσημέρι φίλοι και συγγενείς στο πατρικό του Μανώλη Κονταρού στις Βρύσσες Αποκορώνου, για να υποδεχτούν τον δικό τους άνθρωπο. 

Ο αγαπημένος Κρητικός καλλιτέχνης...
...ήρθε στα Xανιά για δύο μόλις μέρες μαζί με τους γιούς του, αλλά και τον Γερμανό γιατρό του, για να δει τους γονείς του και να επιστρέψει και πάλι στην Αθήνα και στο πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Ο Μανώλης Κονταρός μίλησε στην κάμερα της ΝΤ και την Ευτυχία Πενταράκη για αυτά που πέρασαν αλλά και αυτά που έρχονται.

Το χαμόγελο επέστρεψε και πάλι στο πατρικό του Μανώλη Κονταρού. Όπου και αν γυρίσει κανείς το βλέμμα ευχές, αγκαλιές και φιλιά. Οι γονείς, οι αδελφές τα ανήψια, οι φίλοι, δεν χορταίνουν να βλέπουν και πάλι τον Μανώλη ανάμεσα τους.

Όταν ο Μανώλης σηκώνεται να κάνει μερικά βήματα, όλοι κρατάνε την ανάσα τους, να πάει καλά, να τα καταφέρει. Εκείνος όμως είναι παλικάρι και πάει κάθε μέρα και καλύτερα.

Η κυρία Αννα η μητέρα του, δεν τον αφήνει απ τα μάτια της. Είχε να τον δει μήνες και τώρα δεν τον χορταίνει. Με τον δικό τους τρόπο γιορτάζουν την επιστροφή του Μανώλη και τα ανηψάκια του. Μπορεί να είναι μικρά, οι κουβέντες τους όμως είναι ώριμες.

Ο δρόμος που έχει ακόμα μπροστά του ο Μανώλης είναι μακρύς και δύσκολος. Εκείνος όμως δεν το βάζει κάτω. Εχει ως στόχο να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Στο πλευρό του εκτός από φίλους και συγγενείς είναι και ο Χάρυ, ο Γερμανος γιατρός του, που πλέον έχει γίνει φίλος του. Οι φίλοι άλλωστε όλους αυτούς τους μήνες του στάθηκαν, όπως μας είπε σαν οικογένεια. Από Δευτέρα ο Μανώλης Κονταρός θα επιστρέψει και πάλι στο απαιτητικό πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί. Και όταν θα επιστρέψει στην Κρήτη θα είναι ακόμα πιο δυνατός. Με το καλό!

Ολόκληρη η συνέντευξη του Μανώλη Κονταρού θα μεταδοθεί αύριο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης


neatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: