Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Εκαναν ντοκυμαντέρ την σχέση των γυναικών με τα παπούτσια!

Μάλλον χτύπησαν ...φλέβα οι παραγωγοί του ντοκυμαντέρ!!!

Πρόκειται για μια παραγωγή που έχει τον τίτλο God save my shoes και αναλύει την σχέση εξάρτησης που έχουν οι γυναίκες με τα παπούτσια. Πώς και γιατί διαλέγουν συγκεκριμένο στιλ, χρώματα και σχέδια, αλλά και γιατί...
...το συγκεκριμένο αξεσουάρ ελκύει τόσο πολύ το γυναικείο φύλο. Ποιος επιμελείται το ντοκυμαντέρ; Ενας ή καλύτερα μία και μόνον μία θα μπορούσε: Η Vogue!

Φυσικά, από το ντοκυμαντέρ δεν θα μπορούσε να λείπει και η γνώμη των ειδικών. Christian Louboutin, Manolo Blahnik, Pierre Hardy, είναι μόνον μερικοί από εκείνους που αποτυπώνουν με κάθε λεπτομέρεια όλη την διαδικασία από την «σύλληψη» και τον σχεδιασμό ενός παπουτσιού, μέχρι την κατασκευή και το τελικό αποτέλεσμα. Ψηλοτάκουνα, φλατ, γόβες, πλατφόρμες, πέδιλα, μπαλαρίνες και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί – ή δεν μπορεί να φανταστεί κανείς – περνούν από το ντοκυμαντέρ.

Πέρα, όμως, από αυτό, ειδικοί και επιστήμονες εξηγούν τις ψυχολογικές προεκτάσεις που έχει η επιλογή ενός παπουτσιού για την γυναίκα και πώς αυτό επηρεάζει την ψυχοσύνθεσή της.

Το φιλμ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σε ένα special event κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού στο Σεπτέμβριο και ταυτόχρονα στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι Canal Plus TV. Ναι αλλά να μην το αργήσουμε και πολύ, έτσι;

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: