Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Kρατούσε το άψυχο σώμα της μητέρας του στο σπίτι για πάνω από ένα χρόνο!!!

Ένας σκηνοθέτης ταινιών τρόμου από την Αριζόνα κρατούσε το άψυχο σώμα της μητέρας του στο σπίτι για πάνω από ένα χρόνο.

Λες και έβλεπαν σκηνή από την ταινία «Ψυχώ» του Χίτσκοκ ένιωσαν οι αστυνομικοί που εντόπισαν το πτώμα της 68χρονης Τζιλ Φάτιγκ (στη συγκεκριμένη ταινία, ο Νόρμαν Μπέιτς -που υποδύεται ο Άντονι Πέρκινς- σκοτώνει τη μητέρα του και την έχει μαζί του στο μοτέλ το οποίο διατηρεί). Το πτώμα, φυσικά, βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Όλα έγιναν όταν...
...ένας αστυνομικός πήγε να κάνει μια έρευνα αγαθοεργίας στο σπίτι των Φάτιγκ. Αφού δεν βρήκε κανέναν, απευθύνθηκε στο γιο της Τζιλ, Τίμοθι. Ο ίδιος του είπε πως η μητέρα του ήταν σε κάποιο τοπικό νοσοκομείο. Αφού δεν τη βρήκε ο αστυνομικός, πήγε πίσω στον Τίμοθι για να του υποβάλλει κι άλλες ερωτήσεις σχετικά με τη μητέρα του.

Εκεί βγήκε στην επιφάνεια πως ο 34χρονος σκηνοθέτης δεν έλεγε την αλήθεια. Οι αστυνομικοί, που έψαξαν το σπίτι, εντόπισαν την πάνω από ένα χρόνο πεθαμένη γυναίκα στο δωμάτιό της.

Ο γιος της δεν αποκάλυψε την αλήθεια καθώς -όπως υποστήριξε- από τη μεγάλη του στενοχώρια δεν μπορούσε να αποχωριστεί τη μητέρα του και γιʼ αυτό την άφησε μες στο σπίτι. Έστω και νεκρή. Απ' ό,τι φαίνεται όμως, απλά είχε φτιάξει το δικό του «Ψυχώ» στο κεφάλι του.

Ο Τίμοθι συνελήφθη, τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και θα πρέπει να πληρώσει 40.000 $ για να αποφυλακιστεί.

Και μη χειρότερα!

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: