Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ξάνθη: Νεαρή δασκάλα γλίστρησε και έπεσε από τον 3ο όροφο!

Όλα αυτά ενώ στο σπίτι υπήρχε και φιλοξενούμενη φίλη της...

Απίστευτη τύχη φαίνεται ότι είχε μέσα στην ατυχία της η 27χρονη Δασκάλα που έπεσε το πρωί του Σαββάτου από τον 3o όροφο οικοδομής, στην οδό Ανδριανουπόλεως 13 στην Ξάνθη.

Η νεαρή κοπέλα...
...έπεσε στον ακάλυπτο της οικοδομής που βλέπει στο πάρκινγκ Γκέρυ λίγο μετά τις 09.00 το πρωί. Σύμφωνα με τo επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και διαπιστώθηκε ότι όλα τα ζωτικά της όργανα είναι σε άριστη κατάσταση και γενικότερα δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο και φέρει μόνο ελαφριά κατάγματα.

Κατά την πτώση της, η άτυχη κοπέλα έπεσε σε ένα σωρό από ξύλινες παλέτες και αυτό φαίνεται ότι μείωσε τις επιπτώσεις της σύγκρουσης στο τσιμέντο του ακάλυπτου. Σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια στους γιατρούς, η πτώση της οφείλεται σε απροσεξία και γλίστρημα ενώ περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά.

Την ίδια ώρα στο σπίτι της υπήρχε και φιλοξενούμενη φίλη της, η οποία δεν αντιλήφθηκε άμεσα την πτώση και ήταν απαρηγόρητη.

xanthipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: