Κάποιοι ανεγκέφαλοι αποφάσισαν να... ξεσπάσουν πάνω σε βαν του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Παράλληλα, ο ΣΚΑΪ  είχε κι άλλα... τρεχάματα αφού...
...κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.
Επίθεση με πέτρες δέχτηκε ένα βαν του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού χρεώνουν... αντιολυμπιακή στάση στο γνωστό κανάλι, καθώς και τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ έχουν ασκήσει έντονη κριτική στον σταθμό. Όλα αυτά φυσικά είναι προϊόν της κόντρας ανάμεσα σε δύο μεγαλομετόχους του σταθμού, το πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Παράλληλα, η Νova γνωστοποίησε ότι προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του ΣΚΑΪ, διότι έδειξε στιγμιότυπα της 1ης και 2ης αγωνιστικής της Super League χωρίς να έχει εξασφαλίσει άδεια από το συνδρομητικό κανάλι.

Η κόντρα μεταξύ Nova και ΣΚΑΙ είναι γνωστή και μάλιστα προ δύο εβδομάδων ο τότε πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ξεκαθαρίσει ότι αν συνεχίσει ο ΣΚΑΙ την προβολή στιγμιοτύπων των αγώνων της Super League χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Nova, θα υποστεί και τις ανάλογες κυρώσεις.

Ήδη, την Τρίτη κατατέθηκαν από τη Nova ασφαλιστικά μέτρα και αναμένεται η απόφαση άμεσα, ώστε να δούμε αν αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχει τη δυνατότητα το κανάλι τυ Φαλήρου να προβάλλει φάσεις της 3ης αγωνιστικής.

gazzetta.gr