Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Πέταξαν αβγό στο κεφάλι του Μανώλη Όθωνα!

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στο Ρέθυμνο, όταν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτης και βουλευτής Ρεθύμνου κ.Μανώλης Όθωνας "δέχθηκε" ένα αβγό (!!) την στιγμή που έκανε δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης.

Το περιστατικό συνέβη......το πρωί και ενώ ο κ.Όθωνας παρευρίσκετο στον 1ο συμμετοχικό αγώνα διάθλου που διοργάνωσε ο Δήμος Ρεθύμνου.

Δημοσιογράφοι των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης πήγαν στον κ.Όθωνα για δηλώσεις και την ώρα που ο υφυπουργός μιλούσε, μια 33χρονη του πέταξε ένα αβγό και μάλιστα "κατακέφαλα".

Οι παρευρισκόμενοι αστυνομικοί εντόπισαν αμέσως την 33χρονη , η οποία συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου όπου κρατείται.

Να σημειωθεί πως εκείνη την στιγμή δεν υπήρχε σε εξέλιξη κάποια εκδήλωση διαμαρτυρίας, αλλά φαίνεται πως η 33χρονη δεν κρατούσε "τυχαία" το αβγό μαζί της.

Μάλιστα σε δηλώσεις του ο κ.Όθωνας αφού επεσήμανε πως κατανοεί τις δυσκολίες που περνούν οι πολίτες, χαρακτήρισε αδικαιολόγητες τέτοιες ενέργειες, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι "προφανώς, δεν σηκώνεται ένας άνθρωπος Κυριακή πρωί, να έρθει σε μιαν εκδήλωση στην οποία είναι τόσοι Ρεθυμνιώτες, κάθε φύλου και ηλικίας, και έρχεται μια κυρία και στήνεται περιμένοντας πότε θα κάνω δηλώσεις για να κάνει ένα χάπενινγκ και ένα σόου..."

flashnews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: