Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

Η Άννα μοιράζει... φωτοτυπίες στους μαθητές! Αυτά έχει η γυναίκα....αυτά δίνει...

....αμέσως να την φάτε!

Τα κατορθώματα της Άννας Διαμαντοπούλου στην Παιδεία...

Για πρώτη φορά στα χρονικά η σχολική χρονιά θα ξεκινήσει με τους μαθητές να διαβάζουν απο φωτοτυπίες και όχι απο βιβλία! Αυτό είναι ένα απο τα κατορθώματα της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου, η οποία...
...δεν κατάφερε να συντονίσει τις αρμόδιες υπηρεσίες για να έχουν οι μαθητές στην ώρα τους τον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό!

Αιτία είναι η μεγάλη καθυστέρηση που σημειώθηκε φέτος στο σύστημα εκτύπωσης των σχολικών βιβλίων, λόγω έλλειψης χαρτιού έπειτα από νομικές περιπέτειες που είχαν δύο διαγωνισμοί για την προμήθειά του.

Εκτιμήσεις από στελέχη του Οργανισμού Σχολικών Βιβλίων αναφέρουν ότι ακόμα και αν ξεκινήσουν αύριο οι εκτυπώσεις, θα φτάσουμε μέχρι τον Νοέμβριο για να ολοκληρωθούν όλοι οι σχολικοί τίτλοι, ενώ οι 80 βασικοί θα είναι έτοιμοι μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, με έμφαση στα βιβλία της Α' Δημοτικού και της Γ' Λυκείου.

Έτσι, ιδίως στα Γυμνάσια και Λύκεια, οι μαθητές θα χρειαστεί πιθανότατα να καταφύγουν σε φωτοτυπίες και σε ανάγνωση από ηλεκτρονικά μέσα για αρκετά μαθήματα, μέχρι να τα παραλάβουν.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: