Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

"Ντου" και ξύλο σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι!

Λίγες μέρες μετά τη φονική συμπολοκή οπαδών στο Ηράκλειο, οι χούλιγκαν συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο... Επίθεση με ξύλα, σίδερα και πέτρες δέχτηκε λοιπόν το απόγευμα της Παρασκευής (9/9), σύνδεσμος του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα...
...ομάδα αποτελούμενη από 30-40 άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα επιτέθηκε σε σύνδεσμο που στεγάζεται σε διώροφο κτήριο στην οδό Δυρραχίου με πέτρες και διάφορα άλλα… πολεμοφόδια.

Ομως κάθε άλλο παρά απροετοίμαστοι πιάστηκαν όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σύνδεσμο καθώς, εκτός του ότι ανέβηκαν άμεσα στην ταράτσα του κτηρίου και από κει προσπαθούσαν να τους απωθήσουν, ήταν και πολλοί περισσότεροι, σχεδόν διπλάσιοι στον αριθμό.

Το «ντου» διήρκεσε μόνο λίγα λεπτά, με τους… επιτιθέμενους να εξαφανίζονται μέχρι να κάνουν την εμφάνισή τους αρκετές αστυνομικές δυνάμεις ώστε να μπορούν να τους ελέγξουν (σ.σ αρχικά έφτασαν δύο μηχανές της ομάδας Ζ αλλά... δεν κατάφεραν να σταματήσουν τη «μάχη»).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγη ώρα νωρίτερα υπήρξε συμπλοκή κοντά στον σύνδεσμο, με άτομα να… μάχονται σώμα με σώμα. Από τις αρχές δεν έχουν αναφερθεί συλλήψεις.

semtra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: