Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

«Τον σκότωσα για να γλιτώσω!»

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο ένας εκ των δύο φερόμενος ως δράστης για τον θανάσιμο τραυματισμό του 21χρονου οπαδού Γιάννη Ρουσάκη, στα επεισόδια του Ηρακλείου.

Στην ουσία ο φερόμενος ως δράστης αναγκάστηκε να παραδοθεί, έτσι ώστε να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης από τις Αρχές. 

Για την ακρίβεια...
...η αστυνομία που είχε ταχτοποιήσει τα στοιχεία του, επικοινώνησε με την οικογένειά του και της διεμήνυσε ότι καλύτερο θα ήταν ο 24χρονος να παραδοθεί από μόνος του προκειμένου να καλυτερεύσει την θέση του.

Κατά την παράδοσή του, μάλιστα, ο 24χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς την πράξη του, τονίζοντας ότι έπρεπε να το κάνει για να γλιτώσει.
Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό τι ακριβώς εννοούσε λέγοντας ότι το έκανε για να γλιτώσει, κάτι που προφανώς θα αποτελέσει και το αντικείμενο της περαιτέρω ανάκρισής του από την Αστυνομία.
Από ` κει και πέρα, μεταξύ των συνολικά 14 συλλήψεων που έγιναν βρίσκονται και τρεις ανήλικοι στους γονείς των οποίων ασκήθηκαν επίσης διώξεις και συντάχθηκε δικογραφία. Μάλιστα από τις καταθέσεις των συλληφθέντων οι Αρχές κατάφεραν να διαλευκάνουν σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση και να καταλήξουν στο τι ακριβώς συνέβη.

Ετσι έχει καταστεί δυνατό να ταυτοποιηθεί και ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης (σ.σ. ηλικίας 21 ετών) του οποίου η σύλληψη θεωρείται πως είναι θέμα ωρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές συνέλεξαν πολύτιμα στοιχεία και από τις κατεστραμμένες μοτοσικλέτες που βρέθηκαν στον χώρο που έγινε το μακελειό, καθώς ανήκαν σε όσους εμπλάκηκαν στο συμβάν.

Επίσης, κοντά στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε και ένα μαχαίρι, ωστόσο μετά από έρευνες που έγιναν διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν εκείνο με το οποία έγινε το φονικό. Μάλιστα γίνονται έρευνες και στην θάλασσα καθώς το επεισόδιο έγινε κοντά σε μια μικρή μαρίνα. Οπως προέκυψε κάποιοι από όσους μετείχαν στο σκηνικό θέλησαν να ξεφορτωθούν τον οπλισμό τους πετώντας τον στο νερό.

sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: