Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Σοκ στην κοινή γνώμη προκάλεσε η είδηση ότι είναι νεκρός ο David Beckham!

Κι όμως είναι σώος και απόλυτα... αρτιμελής!

Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκάλεσε η είδηση που αναρτήθηκε από την αμφιβόλου εγκυρότητας ιστοσελίδα Global associated news, η οποία έγραψε ότι...
...ο David Beckham σκοτώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε τροχαίο

Φυσικά η είδηση δεν έχει απολύτως καμία βάση και ο άσος του ποδοσφαίρου, όχι μόνο χαίρει άκρας υγείας, αλλά εμφανίστηκε και σε μεγάλη κοινωνική εκδήλωση προς τιμήν του, στο Μπέβερλι Χιλς, ούτως ώστε να δείξει σε όλους ότι είναι… ζωντανός!

Ο Beckham πόζαρε με κοστούμι στην παρουσίαση του νέου αρώματος που φέρει την επωνυμία του, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν εκατοντάδες φορές. «Νομίζω ότι κάθε φορά που βγάζουμε ένα άρωμα, προσπαθούμε – και το καταφέρνουμε – να βελτιώνουμε το νέο έστω και λίγο», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Με την ευκαιρία αυτή, μίλησε και για την κόρη του Harper Seven, η οποία, όπως όλα δείχνουν, δεν έχει καμία σχέση με τους τρεις γιους της οικογένειας. «Είναι ηρεμότερη από τα αγόρια. Τα αγόρια έχουν πολλή ενέργεια και δεν την απέκτησαν τώρα, αλλά την είχαν από τότε που γεννήθηκαν. Τα αγόρια δεν κοιμόντουσαν ποτέ όσο ήταν μωρά. Η Harper είναι εντελώς διαφορετική».

Το τελευταίο διάστημα, ο φωτογραφικός φακός έχει «συλλάβει» τον Beckham με πρόσωπα όπως τον Barak Obama ή τον Mark Anthony, σε ένα γεμάτο πρόγραμμα με πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Πάντως είναι σώος και απόλυτα... αρτιμελής.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: