Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Καταγγελία στη FIFA έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου!

Αφού πέφτουμε εμείς...θα πάρουμε και την Ελλάδα μαζί μας!

ΣΕ μια πρωτοφανή κίνηση άνευ προηγουμένου προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου προκειμένου ν' ασκήσει πιέσεις για να μην ισχύσει ο υποβιβασμός του στη Δ' Εθνική από την ΕΕΑ.

Εκανε καταγγελία στη FIFA υποστηρίζοντας ότι...
...υπάρχει κρατική παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, κοινοποιώντας το έγγραφο στις ομοσπονδίες Κροατίας και Ισραήλ! Με τον τρόπο αυτό επί της ουσίας επιχειρεί να προκαλέσει παρέμβαση των δύο ομοσπονδιών στη FIFA, προκειμένου να παρέμβει η τελευταία, να τιμωρήσει την ΕΠΟ και να αποκλείσει την Εθνική Ανδρών, που τους έχει αντιπάλους στα προκριματικά του EURO 2012!

Ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Βόλου Θανάσης Χαρμάνης, ερωτηθείς αν έχει αναλογιστεί η ΠΑΕ της Μαγνησίας ότι υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού της Εθνικής, αρκέστηκε να απαντήσει: «Δεν είναι δικό μου πρόβλημα αυτό, ας το αναλογιστούν οι Πιλάτοι που μας έφτασαν εδώ»!

Στις δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό NOVAΣΠΟΡ FM ο Θ. Χαρμάνης υποστήριξε πως έγινε κοινοποίηση της καταγγελίας σε Ισραήλ και Κροατία, επειδή «αυτές προλάβαμε σήμερα. Αύριο θα την κοινοποιήσουμε σε όλες τις ομοσπονδίες των μετεχόντων στη FIFA κρατών». Πρόσθεσε δε ότι ο λόγος της καταγγελίας είναι «γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου τιμωρείται, ενώ έχει αμετάκλητα τιμωρηθεί από τα αθλητικά δικαιοδοτικά όργανα, που είναι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Επιχειρείται να τιμωρηθεί για δεύτερη φορά με αφανισμό -γιατί καταλαβαίνετε ότι ο υποβιβασμός είναι αφανισμός-, επιχειρείται, λοιπόν, η δεύτερη τιμωρία του για την ίδια πράξη για την οποία η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, σύμφωνα με την αμετάκλητη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, έχει αντικειμενική ευθύνη».

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: